Tahdon rakastella sinua

Yhdysvaltalaiset rauhanaktivistit ovat keksineet tähän mennessä parhaimman koskaan kuulemani rauhantempauksen: ideana on vähentää aggressioita antautumalla intohimoiseen seksiin 22. joulukuuta. Globaalilla tempauksella voi järjestäjien mukaan ”muuttaa maapallon energiakenttää”.

Ajatus on niin kaunis – ja tärkeä –, että tunnen suorastaan velvollisuutta osallistua tähän kampanjaan. Koska olen tällä hetkellä niin epäsuotuisassa tilanteessa, että minulla ei ole rakasta jota rakastella, esitänkin – maailmanrauhan nimissä – haasteen kaikille intohimoisille sinkkutytöille: hankkikaa itsellenne pari! (Mieluiten minut, siis.)

Rakasteluksi ei lasketa epämääräistä ähinää peiton alla, joten h-hetkeen on syytä varautua kunnolla. Valmentautumisessa on kiinnitettävä fyysisen harjoittelun lisäksi huomiota myös henkiseen hioutumiseen, jotta energiakentät saadaan värähtelemään toivotun kaltaisesti. Aikaa ei ole enää paljon, joten parin etsintään kannattaakin käydä välittömästi! (Onneksi minä olen vapaana!)

Otan itse parihakemuksia vastaan sähköpostitse. Kuoreen tunnus: ”Tahdon pelastaa maailman kanssasi.” (Mikäli tasavertaisia hakijoita ilmoittautuu laumoittain, mikä olisi hyvin ymmärrettävää mutta myös toivottavaa, saatan joutua tekemään karsintakierroksia ennen lopullista valintaa.)

Kauppatieteilijä näkisi tämän tempauksen varmasti win-win tilanteena: mikäli maailmanrauhaa ei vielä saavutettaisikaan, possitiivisen energian määrää epäilisi tuskin paatuneinkaan skeptikko.

» Lokeroissa huumori, rauha, seksi