PalauteTekstitKuvat

TJ 77

Jaahas!
Taas on kulunut paljon aikaa siitä, kun viimeksi jaksoin kirjoittaa yleensä mitään. Lähiaikoina kaikki aika ja energia on mennyt Porilainen-lehden kolumneja kirjoitellessa. Tulevaan lehteen tulee loppujen lopuksi kolme sivua kirjoittamaani tekstiä. -Jee! Täällä Huovinrinteellä on kaikki taas entisellään. Maanpuolustuskurssilaisetkin ovat jo lähteneet aikoja sitten, ja Nordicin aiheuttamat muutokset ja tilapäissysteemit on jo purettu pois. Paluu arkeen...

TJ-TyttöIltaisin me ollaan täällä VMTK:lla keskitytty HTML-kielen ihanaan maailmaan. Pasi on alkanut kyhäämään omia sivujaan DreamWeaverilla mun opastaessa siinä vieressä. Sain kotona tehtyä omalla koneella sellaisen hienon kalenterin, jossa näkyy kiinni ja auki olleet päivät, mutten tietenkään ehtinyt tuuppia sitä tänne verkkoon. Siksipä piti kehittää jotain muuta, joten ryhdyin väsäämään TJ-verkkokalenteria. Tarkoituksena olisi päivittää sitä ensin epäsäännöllisesti ( 79, 69 ) ja kun oikeat hetken on käsillä, joka päivä kun TJ on alle 50. Well, onneksi siihenkään ei ole enää pitkä aika!

Jos kaikki sujuu niinkuin tähän asti on sujunut, niin silloin mä voin ainakin sanoa viihtyväni armeijassa. Olen jo oppinut pitämään tästä Tiedottajan apulaisen hommasta, toimittajien työ tuntuu tosi mukavalta. Ja kenties, ehkä tästä on joskus jotain hyötyä siviilissäkin...?

Hyvää jatkoa kaikille tutuille ja tuntemattomille!

15.10.1999,
Jääk Säävuori

Etusivu - Kirjoituksia - TJ 77

(c) Ville Säävuori, 2000