PalauteTekstitKuvat

Mitä ajattelin tänään

Ajattelin tälläkertaa pölliä NYT-liitteen loppukirjoituksen otsikon, ja kirjoittaa vaihteeksi jostain ihan todellisesta, eikä vain yleisestä bull shitistä... Well, oma moka jos sellaista nyt sitten edes on kirjoitanut.

Asiaan. Tutkiskelin juuri tämän uuden sivustoni ulkoasua, ja huomasin sortuneeni itsekin siihen, mihin suurinpiirtein kaikki muutkin ovat jo ainakin jossain määrin sortuneet. Nimittäin seksiin. Seksi myy, sehän on ihan todistettukkin tosiasia. Siksikö tällä munkin armeijasivuston etusivulla on jo peräti kaksi (!?!) enemmän tai vähemmän provosoivaa naisvartalon kuvaa? Ehkä. Jos nyt rupean tarkemmin miettimään miksi olen moisia kuvia istutellut vähän sinne sun tänne, saan pohtia pääni puhki moneen kertaan. Kyse on vain yksinkertaisesti siitä, että kaikkea on kokeiltava. Ehkä moinen (kuitenkin hyvin lievä) provokaatio saa aikaan juuri sellaisen pienen ärsykkeen, jota olen toivonut... Ehkä.

Kommentteja ihmiset!!

. . .

Vaikka kaikki sujuukin päivä päivältä yhä enemmän ja enemmän ruttiininomaisesti, tai ehkä juuri sen takia, tunnen kuitenkin oloni täällä armeijassa jotenkin tukalaksi. Nyt kun on gines viikonloppu, niin kaikki pienet yksityiskohdatkin alkavat jo käydä hermoille - sen huomaa. Kun viikolla asiat näyttävät sujuvan suurinpiirtein OK ja kaikki on muutenkin ihan hyvin, niin sitten yhtäkkiä perjantai-iltana iskee ihan hirveä vitutus. Outoa.

Isä on ollut jo pari viikkoa ulkomailla purjehduksella, sen johdosta olen joutunut puolestaan taas itse hoitamaan kaikkia juoksevia firman asioita. Ihan arkipäiväisiä juttuja, kuten palkkkojen ja laskujen maksuja ynnä muita. Normaalistihan hoidan kaiken tämän ihan luonnostaankin itse, mutta näin armeijan aikana se tahtoo olemaan vähän vaikeaa. Tehdäkseni pitkästä selityksestä lyhyen, ilmaisen asian vaan niin, että se aiheuttaa stressiä. Se miten se ilmenee onkin sitten toinen juttu.

Mä en osaa purkaa paineitani oikein. Se on fakta. Kaikkein eniten tästä tilanteesta kärsii ihan varmasti Salla ja meidän suhde muutenkin. Mä en pysty keskittymään joka asiaan yhtä täysillä kuin kumpaankin ko. asiaan, eli firmaan ja parisuhteeseen ylipäätään pitäisi. Käytännössä homma on sujunut niin, että olen hoitanut firman asioita viikonloppuisin paljon keskittyneemmin kuin meidän parisuhdetta. Tottakai siitä seuraa riitelyä.. ja itkua. Se on niin saatanan vaikeeta jakaa sitä aikaa, kun se kuitenkin on ihan omaa aikaa! Kerrankin!! Niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa... se normaali tilanne. Onneksi kaikki on kohta ohi. Tarkoittaen tietysti isän lomamatkaa ja toisaalta myös tätä armeijaa...

Mitä mun ja Sallan väliseen suhteeseen tulee, sen toivoisin kestävän yhtä vahvana ja määrätietoisena kuin tähänkin asti. Yhteistä elämää on tosi kiva suunnitella, vaikkei edellytyksiä hienolle talolle ja kolmelle autolle olisikaan. Kun molemmille kertyy vielä ikää ja elämänkokemusta muutama vuosi lisää - ja samalla ymmärrystä toisistamme - ehkä me jonain kauniina päivänä saadaan niitä haaveita toteutettua. Siihen ainakin pyritään.

Ja miksikö kirjoitan kaikesta tästä?

- who knows?!?


16.10.1999,
Jääk Säävuori

Etusivu - Kirjoituksia - Mitä ajattelin tänään

(c) Ville Säävuori, 2000