luopuisin kaikesta
vuoksesi. luopuisin
jos pitäisi. tekisin
mitä tahansa
vuoksesi. tekisin
vaikkei pitäisi.
tämä sydän sykkii
sinulle. tänäkin
yönä...

Tekstiviesti on nykyajan väsymätön kirjekyyhkynen, ilojen ja surujen sanansaattaja. Käsite, joka on lyhyessä ajassa lähtemättömästi iskostunut suomalaiseen kännykkäkulttuurin. Tämä sivu on omistettu tekstiviestin 160:lle merkille ja elävälle suomenkielelle.

 

Lähetettyjä tekstiviestejä

Olen saanut tämän sivun kautta muutamia tekstiviestejä, jotka nyt ajattelin julkaista ensimmäistä kertaa. Jos kiinnostus ja kysyntä jossain vaiheessa kasvaa, teen tälle sivulle vempeleen joka pulauttaa lähetetyt viestit sivulle automaattisesti. Toistaiseksi valitsen tänne tulevat viestit siis käsin.

Joitain viestejä saapumisjärjestyksessä:

 

Max
Taustaa: Veljen kännykkää pulpahti moinen viesti lontoon maasta .. ilkee tyttöystävä sillä :)
Kirjoitusaika: -
Viesti: Lets play hide and seek! If you can find me you can fuck me, if you cant find me Iäm behind the cupboard.

Sadness
Taustaa: Kundikaveri laittoi viestin mulle, kun me oltiin tapeltu edellisenä iltana. Kundiltani tulee aina aivan ihania viestejä. =)
Kirjoitusaika: 5.10.2001 / 07:25:53
Viesti: Nyt kyllä alko ahdistaa. Onko kaikki sittenkään niin hybin ku ehdin yän luulla? Satuttettiin toisiamme sanoin ja käsin. Se oli tappelua, vai jotain enemmän?

Punatukkainen tyttö
Taustaa: -
Kirjoitusaika: 9.9. n. klo 19.00
Viesti: Sielun levottomuus. Sydämen vapaus. Lähtemisen mahdollisuus. Kahleeton ruumis. Lapsen mieli. Avoimet ovet. Ehjät sillat. -Miksi pitäisi jäädä paikoilleen,pysähtyä?

Nuppi
Taustaa: Joo. Tämän viestin vastaanotin Janne Kauppiselta eli Kauppisen Jannelta kymmenen päivän alokas-leirillä Raasin luonnonkauniissa metsikössä. Viestin olen siitä asti säilyttänyt (vuoden) ja se on tuonut minulle paljon lohtua kylminä kesäöinä ja kuumina talvipäivinä!

Kiitos Janne. En unohda rakkauttamme koskaan!

Kirjoitusaika: 30.7.2000 klo 01:04:38 (luultavasti humalassa)
Viesti: Jätkä on leirillä, jätkä on...Onks satanu?Hih!Ase käes, ylämäes.Rummut on jo pois % "Koita jaksaa" :) Juo viinaa, käytä huumeita ja soita rokkia!!

Aada
Taustaa: -
Kirjoitusaika: -
Viesti: "Minä tunsin itseni niin onnelliseksi, etten edes pelännyt tämän hetken menevän ohi." MUUMIPAPPA

Anonyymi
Taustaa: -
Kirjoitusaika: -
Viesti: "...päivä peittyköön tupakansavuun, valukoon viiniä, kääntäköön kaiken yläsalaisin; päivällä ajattele mitä tahansa, mutta yöllä, yöllä yksin minua."

Jani ja kirahvi
Taustaa: -
Kirjoitusaika: 15.4.2001
Viesti: näissä käsissä on mustia pisteitä ja tuolissa ja lattialla - sen jälkeen kun ostin nämä käsineet ovat mieleeni palanneet talot ja lapiot ja metsätyökoneet; kunpa voisin kertoa miten savotalla jokainen känsä kyljessäni nostaa sinun nimeäsi huulille joilta sitä viimeisenä etsisi, tai tosiaan etsisi, jos ei olisi tätä viinaa ja tätä juoppohulluutta...

nti kuolema
Taustaa: Tuli joskus humalassa leikittya puhelimella (ei edes ollut oma) ja sain taman viestin aikaan. Vastaanottajana toimi Saaren Antti, ja toi on myos sen kotisivuilla... Veera diggaa tota!!
Kirjoitusaika: joskus humalassa...
Viesti: tampa tol tih. pekolho pipi. mato paha, mato pampam. piipaa hep!!

 

Jätä jälkesi!

Kirjoita oheiseen laatikkoon oma viestisi. Se voi liittyä ihan mihin tahansa, pääasia että se on mielestäsi jollain tavalla omaperäinen tai muuten vaan hyvä.

Nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä muut ylimääräiset tiedot voit liittää mukaan jos haluat, ne eivät ole pakollisia.

Nimesi
(tai nimimerkki)

Sähköpostiosoitteesi
(ei pakollinen)

Viestin kirjoitus/lähetysaika

Tekstiviesti

Viestin tarina
(Miten viesti syntyi, keneltä sen sait, missä olosuhteissa jne jne)


vaihtoehtoinen helvetti