Unessa.net : Arki : Menneet :

 

12.1.2000

Jep jep.

Paljon on taas tapahtunut hyvin lyhyessä ajassa. Työasiat rupesivat rullaamaan täydellä teholla heti alkumetreistä lähtien ja nyt olen jo siinä tilanteessa, ettei aika taas riitä mihinkään. Työasiat vievät pohjan kaikelta muulta, etenkin Salla on kärsinyt tästä tilanteesta kovasti. Onneksi sentään me pystytään puhumaan kaikisa jutuista ihan avoimesti, niin saa ainakin tunteensa purettua.

Kotisivuprojektit jylläävät joka suunnasta. Uusi verkkolehtemme ei ole ottaakseen tuulta siipiensä alle, koska en ole ehtinyt paneutumaan sen kehittelyyn käytännössä yhtään. Siinä ohessa jäävät paitsioon myös nämä sivut, sekä armeijasivuni, jotka ovat suurinpiirtein samassa jamassa kuin pari kuukautta sitten. Huolestuttavaa.

Olen rekisteröinyt useita uusia Domaineja, joista ainakin yksi tulee minulle itselleni. Saa nähdä tuleeko koko hommasta mitään. Näille sivuille sain edellis viikonloppuna kyhättyä erään tuiki tarpeellisen palvelun; hakumoottorin. Sivun alalaidasta löytyvällä hakuenginellä pitäisi löytää melko hyvin asioita näiltä sivuilta. Ainakin itse olen ihan tyytyväinen omien testausteni perusteella.

Tietokoneihmiset ovat lähettäneet mulle lähiaikoina sähköpostia siinä määrin, etten ehdi vastaamaan kaikkiin ajallaan. Toivottavasti löydän tälläkertaa jonkun sopivan kaksikon tai kolmikon apumiehistöksi tuleviin www-projekteihin. Tavoitteet ovat korkealla ja innostus on kova, mutta tulokset ovat toistaiseksi näkymättömissä.

Kenties jonain päivänä...

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti