Unessa.net : Arki : Menneet :

 

Tiistai, 24.7.2001

Miia sai vihdoinkin yllätykseni. Lähetin tälle suosikki tripperilleni jazzeilta Egojen uusimman älppärin kirjeen kera saadakseni tälle edes pikkuriikkisen hymyn huulille. Olin lievästi yllättynyt kun hän soitti myöhän illalla että ”nyt me kyllä mennään Ville naimisiin!”. Ei me ihan vielä ainakaan mennä naimisiin, mutta ihan hauskaa oli kuulla positiivisia sanoja jälleen :)

Päivä oli aika vilkas. Jouduin kerrankin ihan oikeasti _tekemään_ jotain töissä ja kun viimein pääsin kotiin rentoutumaan (koodailemaan) niin Anni ja Laura pamahtavat ovesta sisään. Kummallista. Joku saatanan paskapää yrittää häiriköidä mua puhelimella noin viiden minuutin välein, mutta onneksi äänetön profiili on keksitty.

Yöllä vielä sitten eksyin herkkään irkkisessioon helsinkiläisen LAuran kanssa. Oli aika hassua irkata tällaisen ”puolitutun” kanssa, jota ei kuitenkaan lainkaan tunne. Koko homma jäi vähän kesken, mutta ajatuksia vaihtui silti melkoinen määrä. Nyt tässä vaiheessa on ihan hyvä heittää hanskat tiskiin ja aloittaa huomenna siitä mihin tänään jäätiin.

Olen potenut viimepäivinä jonkunlaista vierottautumisesta tämän saitin hoivaamisessa. Ei jaksaisi ollenkaan perehtyä siihen tylsään ylläpitotyöhön vaan pitäisi kokoajan keksiä jotain muuta. No. Kaiketi tämä menee pian ohi.. tai sitten ei =)

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti