Palaute Tekstit Kuvat

Saatuja kommentteja

Kerään tälle sivulle lukijoiden palautteita tästä sivustosta. Palautteet ovat aikajärjestyksessä.

 

Ihan hienot sivut, tuli käytyä kun juuri viikko sitten kotiuduin. Samaa II/99 saapumiserää, kävi vaan tuon palvelusajan kanssa vähän toinen mäihä :-o

Onhan minulla pieni tarkennuskin. Eli kuva:
http://www.unessa.net/armeija/kuvia/sivu8.html

Tuo vaunu on BTR-50, jota käytetään kuskaamaan viestikalustoa Panssariprikaatin viestikompaniassa (PsPr/PsVK). Satun tietämään, koska vietin oman palvelusaikana tuossa purtilossa, jos kuva olisi tarkempi voisin sanoa ketä tuossa on menossa, tiedä vaikka olisin itsekin purtilon uumenissa. Noita kun ei tietääkseni ole missään muualla kuin tuossa minun (ex)kompaniassani.

Lisää tuosta vehkeestä:
http://www.mil.fi/kalustoesittely/00034.html

- -

Hienot sivut!

Armeija on varmaan yksi semmoinen asia, jonka mies, ja nykyisin myös nainen, muistaa koko ikänsä. Kun selailin sivujasi, tuli välittömästi mieleen oma palvelusaika, kahdeksan vuoden takaa.
Silloin, 19-vuotiaana, armeijan meininki tuntui välillä aivan turhalta, väliin jopa aivan hemmetin turhalta, ja välillä oli hermot mennä pusikoissa ravatessa, "ilmavaaran" iskiessä, tai kaasunaamari päässä taistellen...tai leireillä pakkasessa hytisten ja kiroillen touhun mielekkyyttä.
Kuitenkin kun asiaa muistelee jälkeenpäin, ei tuosta ajasta ole juuri muuta kuin positiivistä kerrottavaa, ja vaikka aikaa onkin jo kulunut jonkin verran varusmiespalveluksen jälkeen, ei ole kovinkaan ihmeellistä, että kavereiden kanssa jutellessa keskustelu saattaa ykskaks kääntyä "intti"-aikaan, ja siitähän sitä tarinaa riittää.
Suoritin oman varusmiespalveluksen Hyrylässä, ilmatorjuntarykmentissä, ja siellä sain viestimieskoulutuksen. Kertausharjoituksiinkin melkein heti kutsuttiin, kun olin päässyt siviiliin, mutta olin juuri aloittanut opiskelun, ja siihen vedoten sain "armahduksen" niistä kertausharjoituksista. Sen jälkeen ei olekaan mitään kuulunut, mutta ihan mielellään lähtisin jos "lappu" luukusta tipahtaisi. Kotiuttamispäivänä vähän ennen sotilaspassien jakoa möykkäsimme ja "juhlimme" siviiliin pääsyä, ja siitä on jäänyt mieleen silloisen patterin päällikkömme sanat "Ette te mihinkään siviiliin pääse, te siirrytte nyt reserviin!"

- -

PorPr II/99 3.JK 180vrk
sain ilolla huomata ettää joku meidän saapumiserästä on vähän laittanut nettiin kuvia noista ajoista. olin itsekin mukana NP99: ssä VOB:in yhtenä kuljettana (voi niitä aikoja...) ja onhan sinne Kuviin eksynyt myös joukkueeni ja ryhmäni PASI-kuski(Janne Uitto) en tiedä oliko sattuman oikku kun jouduttiin samoihin piireihin hänkin on kauhajokinen myös
En tiedäoletko kuulitko Uiton (PASIN) rattiin nukahtamisesta,satuin vain olemaan siinä Pasissa kyydissä kun se meni valtatiellä vastaan tulevien puoleiseen ojaan.
eipä tässä muuta tällä kertaa, pitää mennä Kertusharjoituksiin (voi vee).
Ps. fontti ja sen koko on vähän huonosti tähän soveltuvia

- -

Asialliset sivut! Mukava lukea toisten kokemuksia armeijasta. itse suoritin armeijan upinniemessä 270 aamuu kaapelialus putsaarilla.
No eipä tässä muuta

Hajotkaa aamuihinne aamukasat !!! :>)

- -

Minä, olin tied. apulainen II/98
nukuin paljon pimiössä.
rauhavedoin.

- -

Moi!Tosi hyvät sivut!Kävin niillä jo kymmenennen kerran,taidan mennä itsekin inttiin!


(c) Ville Säävuori, 2000