Unessa.net : Arki : Menneet :

 

05.11.1999

Siistii.

Huovinrinne on jo niin kaukana, mutta silti niin lähellä. Nyt on perjantai-ilta ja istun yksin täällä kotona koneeni ääressä. Kuuntelen musiikkia ja teen kotisivujani samalla kun Bomfunksien In Stereo CD kopioituu taustalla.

Salla on tulossa huomenna aamupäivällä tänne. Edellisviikkojen eripuran takia ehdotin vähän kevyempää viikonloppuohjelmaa jotta saisin vähän aikaa itselleni selvittääkseni vähän ajatuksiani. Toistaiseksi suunnitelmani näyttää toimivan oikein hyvin; mä oon onneellisesti kotona ja saan rauhassa pakertaa omien juttujeni kanssa samalla kun Salla hengaa kavereidensa kanssa Nousiaisissa. Huomenna meillä on kuitenkin koko päivä aikaa toisillemme.

Huovinrinne on tosiaan maaantieteellisesti katsottuna (thank god) tosi kaukana, mutta sunnuntaita ajatellen kuitenkin liian lähellä. Tänään on jäljellä 56 aamua armeijassa. Se on todella vähän ajattelee sitä miltä kantilta tahansa. Tänäänkin oli taas sellainen päivä, että voisin jopa sanoa viihtyväni siellä. Teimme nimittäin Porin Prikaatin Internet sivuja... Työskentelin suurimman osan ajasta 333Mhz PII prosessorilla ja 128Mt muistilla varustetulla Compaq Armada 1750 kannettavalla. Sääsin sen 14,1 tuumaisen näytön täysväritilaan 1024x768 resoluutiolla, asensin siihen uusimman (6.0) version Paint Shop Pro:sta ja aloin työstämään digikameralla ottamiani valokuvia julkaisukelpoiseen muotoon. Hienoa! Tätä sivuntekoprojektia varten tuli pääesikunnasta Säkylään asti vierailulle kaksi alan ammattilaista, toinen heistä oli 270 vuorokautta palveleva varusmies. Toimin näiden kahden henkilön mukana tässä kaksipäiväisessä pikaprojektissa, jossa muutimme Prikaatin sivut vastaamaan uutta puolustusvoimien yhteis-ilmettä. Ja kuten sanoin; Hienoa oli - terveiset näille Hesan tyypeille! ( kirjoitelkaa )

Joku tarkkasilmäinen lukija kuitenkin kiinnitti heti huomionsa ylläolevaan otsikkoon. Well, olen ehkä muuttanut hieman tyyliäni tässä siisteys-asiassa (armeijasta opittu?). Olen nimittäin ruvennut pitämään tän kämpän suurinpiirtein siistinä ja ,etenkin työpöydän, hyvässä järjestyksessä. Täällä on ainakin suurinpiirtein ihan siistiä.. Tuntuu jopa ihan mukavalta. Ehkä se on ihan hyvä merkki.. :)

Tällähetkellä kun armeija monimutkaistaa kaikkia siviiliasioita, ei ihmissuhteitakaan oikein ehdi kunnolla hoitamaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että en ole ollut yhteyksissä suureen osaan vanhoista kavereistani kuin satunnaisesti palvelukseen astumisen jälkeen. Onneksi sentään saan luettua sähköpostejani armeijassakin, se on jo paljon!

Tulevaisuuden suunnitelmat myllertävät mielessä kokoajan. Aion pyrkiä ensi syksyllä Turun Kauppakorkeakouluun. Sieltä jos saisin opiskelupaikan, niin tulevaisuus näyttäisi todella hienolta. Vaikka olen jo tässävaiheessa henkisesti varautunut siihen etten saa opiskelupaikkaa ainakaan ensimmäisellä hakukerralla, niin yritys on silti kova. Olen jo ryhtynyt metsästämään toista työpaikkaa alkuvuodesta eteenpäin, jos mahdollista niin osa-aikaisesti myös opiskelun ohella syksyllä. Opiskelun ja työnteon lisäksi suunnitelmissa on uuden www-projektiryhmän kerääminen Turun lähipiiristä. Tavoitteena olisi saada kokoon muutamasta samanhenkisestä energisestä nuoresta koostunut työryhmä, joka tekisi osa-aikaisesti www-sivuja projektiluontoisesti. Lisäinfoa tästä aiheesta odotettavissa lähiaikoina (tämän tekstin perusteella asiasta kiinnostuneet voivat lähettää mailia sähköpostitse).

Näille sivuille on odotettavissa myös pieniä uudistuksia lähiaikoina. Ideoita olisi vaikka kuinka, mutta aikaa niiden toteuttamiseen on melkein mahdotonta järjestää. Armeijasivuni uudistuvat yhä useammin, niitä kannattaa myös seurata. Well... keep in touch!

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti