Unessa.net : Arki : Menneet :

Tiistai, 12.12.2000

Nyt se sitten alkaa... uudet valintakoekirjat on tässä jossain vaiheessa nyt sitten julkaistu mun tietämättä koko asiasta yhtään mitään kunnes Tiina tänään valaisi mua. Jiihaa!

Neljä viidestä kirjasta on pysynyt samana ja sen viidennen, uuden kirjan, ostin tänään sosiologian luentojen jälkeen. Kun suurimman osan kirjoista muistaa vieläkin ulkoa, ei tämän vuoden urakan pitäisi olla enää niin vaikee juttu. Otan homman kuitenkin tosissani, eikä mikään saa mua tänä vuonna tekemään mitään yhtä typerää kuin viimeksi...

Ihmetellessäni Tiinan kanssa tänään Hesellä sitä, miten pieni tämä maailma onkaan, törmäsin sattumalta Sallaan siellä. Eilen puolestani törmäsin vaiherikkaan IRC-iltaman jälkimainingeissa erääseen henkilöön, jonka tuttavapiiri koostuu paljolti samanlaisista tyypeistä kuin omani, muttemme silti ole koskaan törmänneet toisiimme.

Jottei elämä menisi yhtään sen kummalliseksi, koin tänään mitä ihmeellisemmän valaistuksen kun sain vihdoinkin autoni pyyhkimet kuntoon! ..taisiis ne laitettiin kuntoon kalliilla rahalla. On se kyllä kummallisen hieno kokemus tälleen parin kuukauden jälkeen kun pyyhkimet toimii taas! Samala kun uusi romu saatiin kuntoon, muistin viimeinkin laittaa vanhan romun myyntiin. Tai no.. onhan se ollut myynnissä jo kauan, en vaan ole muistanut mainita asiasta kenellekään... =)

Veera lähetti mulle tänään selaisen perinteisen get-to-know-each-other -meilin, johon oli ihan pakko vastata samantien. Siinä oli samalla vastaus mua jo aikoja vaivanneeseen ongelmaan siitä miten saisin ujutettua tänne sivuille sellaisen lyhyen ja ytimekkään nippelitietopaketin. Siellä se nyt on, muokattuna HTML-syntaksiin.

Tämä saitti alkaa näyttämään omaankin silmään taas vähän karulta, ajattelin upottaa tänne kasan valokuvia vaikka kokonaan ihan erilliseksi osastoksi. Jos jollakin on hyvää rakentavaa kritiikkiä tarjolla, niin antaa palaa vaan, jätän kaikki paannusehdotukset mielelläni huomioimatta. ;)

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti