Unessa.net : Arki : Menneet :

 

1.1.2000

Vuosi vaihtui jälleen kerran melko tavallisissa merkeissä. Tälläkertaa tosin olosuhteet olivat melkoisen poikkeukselliset. Ensinnäkin asevelvollisuuteni loppui 31.12.1999 ja sain sotilaspassin käteeni joskus yhden jälkeen iltapäivällä. Tulin Säkylästä viimeistä kertaa takaisin Piikkiöön isäni kyydissä, otimme Sallan mukaan Nousiaisista ja olimme kotona vähän ennen kello kolmea. Päivä kului nopeasti levätessä ja siviilielämää ihaillessa.

Illalla oli tarkoitus viettää rauhallinen uusivuosi kuohuviinin ja rakkaan kihlattuni kanssa ja näin myös tapahtui. Muuten niin hienoa iltaa varjosti vain kummallakin meistä ollut kurja flunssa, joka ei kuitenkaan paljon menoa haitannut. Tänä aamuna, uudenvuoden päivänä, kaikki oli taas niinkuin ennen. Huone oli tuttuun tyyliin kuin myrskyn jäljiltä ja sängystä ei tahtonut päästä millään ylös. Jokatapauksessa - paluu siviilielämään oli nyt todellakin vahvasti aluillaan...

Toistaiseksi kaikki näyttää sujuvan juuri niin kuin olen viimeiset puoli vuotta haaveillut. Päivityksiä tälle sivulle, sekä armeijasivuilleni on odotettavissa erittäin tiuhaan tahtiin, kunhan tästä nyt vaan pääsee taas vauhtiin :)

 

Näiden sanojen myötä toivotettakoon myös Erittäin Hyvää Vuosituhannen alkua kaikille tutuille ja tuntemattomille! Olkoon tuleva vuosituhat onnellinen ja antoisa meille kaikille!

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti