Unessa.net : Arki : Menneet :

Maanantai, 13.8.2001

Kävin kaupassa, ostin kaksi pulloa siideriä enkä vieläkään tiedä miksi. Nuppi kysyi päivällä että oonko ruvennu juomaan viimeaikoina jostain syystä enemmän. Vastasin kieltävästi, mutta kun mietin menneen parin kuukauden seikkailuja niin sehän on kyllä aika ilmeisen selvää. Aika perseestä.

En ole silti törmännyt muihin negatiivisiin puoliin tuon alkomahoolin kanssa kuin siihen, että se maksaa pirusti. Mielestäni osaan kyllä käyttää sitä aika järkevästi nyt kun ei enää tarvitse hullutella tai kokeilla mitään. Se vaan on helppo tapa unohtaa kaikki nämä murheet ja stressi mitä normaali arki tuo tullessaan.

Stressaan nykyään jopa ruokavaliosta. Ajattelin tänään pelastaa alkavan morkkiksen paistamalla itselleni kananmunia, mutta huomasin että ne olivat 6kk vanhoja :(
-Eivätkö ne säilykkään ikuisesti?

Noh. En anna periksi. Huomenna uudestaan kauppaan ja mukaan kananmunia sekä popcorneja. Todella tylsistyttävää kasoa telkusta leffaa ilman poppareita. Nyt kun skin kurjuus on koettu voi hyvällä omalla tunnolla ostaa itsensä kipeeksi voinmakuisia mikropoppareita.

Niinjuu. Törmäsin tänään entisten luokkatovereiden saittiin. Hauskaa törmätä näihinkin välillä, vaikkei livenä ole nähty vuosiin. Ehkä sekin ihme joskus vielä tapahtuu, ei sitä koskaan tiedä kun tämä maailma on kuitenkin niin pieni.

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti