Unessa.net : Arki : Menneet :

Sunnuntai, 19.8.2001

En osannut odottaa näistä kuluneista päivistä etukäteen oikeastaan mitään. Tämä seikkailu on kuitenkin nyt ohi tältä erää ja paluu vähän erilaiseen arkeen on edessä huomenna.

Mustikanpoimijat rivissä! ...vain kuvaaja puuttuu

Hmm. Mustikanpoiminta sujui oikein mallikkaasti. Paikalla oli loppujen lopuksi kuvasta laskien 11 enemmän tai vähemmän mustikanpoiminnasta kiinnostunutta :) Alkuperäinen idea tähän tempaukseen tuli Sepolta, jonka mielestä olisi ehdottoman hienoa painua porukalla metsään poimimana mustikoita. Pienen pähkäilyn ja organisoinnin jälkeen saatiin sitten loppujen lopuksi tämä sekalainen joukko paikalle ihmettelemään mustikanpoiminnan ja hyttysten ihanuutta =)

Illan aikana poimittiin mustikoita, minä kaksi Lauraa ja Rosa kävimme kesäteatterissa, saunottiin lievästi alilämmitetyssä saunassa, grillattiin makkaraa ja tietysti nautittiin Sepon tekemää mustikkapiirakkaa, olutta sekä muita ilojuomia. Joukkoon mahtui vain yksi liikaa juonut yksilö, eikä mitään kommelluksia sattunut lainkaan.

LAura saapui Rosa tyttönsä kanssa Helsingistä tänne Turkuun kyläilemään viikonlopuksi. Olin varautunut majoittamaan tämän taisteluparin tänne Haritun kämppään, mutta käytännössä osoittautui paljon fiksummaksi pitää Piikkiön taloa tukikohtana.

lauantaina laitettiin  Oikeaa grilliruokaaMuutaman päivän aikana tapahtui ja tehtiin kaikenlaista. Itselleni nämä päivät olivat lyhyt irtiotto tavallisesta arjesta johonkin sellaiseen maailmaan, jonne ei arkielämässä ole pääsyä. Tämä parin päivän täydellinen tietokoneettomuus kertoo paljon onnistuneesta viikonlopusta - ei tullut konetta ikävä. Tänään oli vuorossa se ikävin osa, eli jäähyväiset. Noh. Elämä jatkuu ja jokin osa minussa on vakuuttunut siitä, että tämä seikkailu ei loppunut tähän :)

Perjantai piti olla parin tunnin piipahdus töissä ja takaisin Piikkiöön. Kaikkea muuta! Sain yllättäen tilaisuuden päästä määräaikaiseksi työntekijäksi Mobilin Naantalin tehtaalle johonkin vahanvalmistuslinjalle. En epäröinyt hetkeäkään vaan kerroin olevani valmis aloittamaan heti. Tarkoittaa siis käytännössä sitä, että huomisesta lähtien olen klo 07:00-15:30 päivätöissä ja sen jälkeen teen webbitiimihommia. Kiitos tästä kuuluu Nupille, joka järkkäsi meikulle haastattelutilaisuuden tähän paikkaan perjantaina.

Sunnuntai sitten viimeinkin. Menee kaikki ihan sekaisin kun viikonlopun aloittaa päivää aikaisemmin. Meililootan purkamiseen menee aikansa, vieraskirjaviestejäkin jo ehdein siivoilemaan ja nyt olisi vielä loppuilta aikaa tehdä jotain ja syödä. Valmistautua huomiseen työpäivään. Huhhuh.

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti