Unessa.net : Arki : Menneet :

Tiistai, 28.8.2001

Heräsin aamulla aivan liian aikaisin, univajetta jäi noin noin neljä metriä. Onnistuin jotenkin saamaan itseni kauheassa kiireessä autoon ja mietein koko työmatkan sitä mitä kaikkea fiksua pitäisi saada paperille (koneelle) tänään. Se oli äärettömän hienoa ja fiksua, mutta tähän mennessä olen unohtant siitä kaiken.

Näen jokapuolella kaipuuta. Olen kuin rakastunut, mutta kauniiden kasvojen sijasta näen kaikkialla kaipuuta ja tunnen kylmää. Kaipaan niitä ikuisesti muistiin piirtyneitä hetkiä tässä elämässä jolloin aika tuntui olevan ikuista ja täysin merkityksetöntä.

Luulin tästä viikosta tulevan poikkeuksellisen hektisen. Ei siitä näytä sellaista kuitenkaan tulevan. Noh.. ainakin saa olla rauhassa jos ei muuta. Eilinen oli poikkeus - kolme tuntia ylitöissä ja sen jälkeen suoraan bänditreeneihin.Olin hieman finaalissa illalla...

Mummu on äärettömän huonona.

Äiti on viettänyt viimeiset pari kuukautta elämästään oman äitinsä rinnalla sairaalassa, kotona, sairaalassa, kotona. Meillä kaikilla on ollut elämässä pitkiä ajanjaksoja joiden kohdalla muistellaan aina että joo, se oli sitä aikaa kun tein sitä ja tätä. Mietein tänään päivällä sitä minkälaiset muistot hänelle jää tästä kaikesta. En ymmärrä mistä ihminen voi löytää voimaa tuollaisen tapahtuman kohtaamiseen, mutta onneksi mun ei ihan vielä tarvitsekaan.

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti