Unessa.net : Arki : Menneet :

Sunnuntai, 5.8.2001

Todella perseestä. Assyt on loppu ja nyt on syksy. Assyt on syksyllä ja nyt on siis syksy. Voi paska.

Ihan mieletön viikonloppu. En löydä yhtään superlatiivia tähän yhteyteen, joka onnistuisi kuvaamaan tätä uskomattoman upeaa viikonloppua. Tällä kertaa Assyillä hengasi mukana Seppo, Aija (Alissa) ja Jussi (Numenor). Sepon kanssa oltiin suunniteltu reissua jo edellisvuodesta lähtien, Aijaan törmäsin puolivahingossa torstaina pääoven edessä ja Numenoriin tiistaina irkissä.

Teknisiltä ongelmilta ei näköjään koskaan voi välttyä assyjen aikaan. Ensimmäiseksi huoleksi osoittautui partyverkko joka skulasi noin kaksi minuuttia ensimmäisen päivän aikana. Sen jälkeen kun verkko-ongelmista päästiin eroon, digikameran ohjelma päätti lopettaa työsuhteensa. No.. kaikesta selvittiin silti kunnialla sunnuntaihin asti.

LAuraTämänvuotinen, entistä suurempiin mittoihin kasvanut partypaikka ei ollut viikonlopun ainoa henkeäsalpaava kokemus. Tapasin viimeinkin perjantai-illalla LAuran, jonka kanssa seikkailtiin öisessä Helsingissä pitkälle yöhön, palasin takaisin partypaikalle nukkumaan vasta seitsemän aikoihin aamulla...

RosaLauantaipäivän aikana suoritin LAuran ja hänen Rosansa suosiollisella avustuksella ruoka- ja juomatäydennyksiä jostain paikallisesta ostoskeskuksesta. Aivan loistava homma. Elin mielikuvituksessani muutamien minuuttien ajan toista elämää ja ne hetket koskettivat enemmän kuin olisin koskaan voinut kuvitella. Sain kaiketin jonkunlaisen perhekuumeen :)

Varsinaiset demokilvat alkoivat lauantaiyöllä ja jatkuivat sunnuntai-aamuun asti. Demokompon jälkeen nukuttiin pari tuntia, roudattiin kamat autoon ja katseltiin palkintojenjaot. Ekaa kertaa niin myöhään paikalla, mutta se oli yllättävän hauska kokemus!

Jussi suunnitteli lähtevänsä Tampereelle joten ei tullut mukaan paluumatkalle, mutta saimme seuraksemme Aijan. Auto oli tupaten täynnä kamaa ja väsyneitä ihmisiä. No... matka sujui kuitenkin hyvin ja perille päästiin väsyneinä, mutta onnellisina.

Hitto. Ensi vuonna on ihan pakko osallistua kompoihin.

>> Assykuvia vuodelta 2001

>> Assyjorinaa vuodelta 2001

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti