Unessa.net : Arki : Menneet :

 

Sunnuntai, 11.2.2001

Egotrippi

- Virallisen Egotripin löydät osoitteesta www.egotrippi.com -

Olipas pitkä viikonloppu. Itseasiassa jälleen kerran oikein mukava viikonloppu. Egotripin keikka oli sanalla sanoen mahtava. Club Feenixissä oli tällä kertaa todella mukavasti porukkaa ja tunnelma oli alusta asti katossa. Itse bändin menoa ei pahemmin tuntunut haittaavan vaikka Mikki klinkkasi lavalle keppien kanssa ja basisti Mikko puolestaan poti jonkin sortin tautia kanssa (jonka johdosta Egot peruivat kaksi seuraavaa keikkaa tosin). Biisilistalle mahui kiitettävän paljon uusia biisejä ja mukaan oli temmottu kamaa uudelta Moulaa-albumilta. Niin kuin olettaa voi, vanhat hitit olivat edelleen voimissaan. Viimeistään unihiekan kohdalla jengi alkoi jo olemaan ihan fiiliksissä. Mahtavaa. Kerrassaan mahtavaa.

biisilistaa...Me mentiin Veeran kanssa tonne paikalle ajoissa, heti yhdeksältä. Typerää mainostaa lehdessä että alkaa yhdeksältä jos kerran ovet aukeaa yhdeksältä. Normaalistihan mainokset menee niin, että ovien aukeamisesta mainitaan erikseen, eikä lippuun merkitty aika todellakaan tarkoita ovien aukeamista. Oli miten oli, siellä sitten kyykittiin kolmisen tuntia ennen soiton alkamista. Tultiin itseasiassa paikalle niin ajoissa, että Knipi oli vielä siinä vaiheessa yhdessä kulmapöydässä viimeistelemässä biisilistoja. Varustauduin keikalle hi-fi korvatulpilla ja digikameralla. Molemmat olivat enemmän kuin hyödyllinen kapistus tuolla. Sain räpsittyä illan aikana vajaat 50 kuvaa, yhden taustakuvankin ehdein jo väsätä noista.

Toinen encore loppui joskus puoli kahden tai kahden tietämillä (ei muista enää...). Me suunnattiin siitä sitten Kalantiin päin kun aamulla Veeran piti mennä vielä kouluun aamulla. Perjantai päivällä kunnostauduin ja ahmin rahoituksen kirjan loppuun asti. Sellaiset 130 sivua vajaassa kolmessa tunnissa. Illalla käytiin sukuloimassa Veeran sukulaisten luona Raumalla ja ostettiin samalla edesmenneen liskon tilalle lisää veden eläviä. Päivä muuttui illaksi ja ilta yöksi.

KnipiSampoMikkiMikkoSkele

Lauantaina suunnattiin päivällä takaisin Turkuun Veeran siskon synttärikakkukahveelle, sieltä tultiin sitten tänne piikkikseen. Lauantai-ilta ja koko sunnuntai päivä meni jälleen kerran täällä piikkiön perukoilla lojuen. Telkkarin katsominenkin voi joskus olla oikein mukavaa kun vaan on oikeanlaista seuraa.

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti