Unessa.net : Arki : Menneet :

 

Sunnuntai, 1.4.2001

Melkoinen viikonloppu taas takana. Eilen olin Veeran seurassa Ukissa, oltiin isännöimässä jotain kevättansseja. Huhhuh. Yhdessäoleminen tuntui koko viikonlopun tosi vaikealta kun kummatkin oli vähän varpaillaan siitä mitä saattaisi tapahtua.

Veera tiivisti ajatuksen hyvin yhteen lauseeseen. Hassua elää päivä kerrallaan suhteessa jossa ei edes nähdä joka päivä. Aivan. Kai me nyt sitten jatketaan edelleenkin tätä päivä kerrallaan elämistä vielä. Jos olisin yhtään vahvempi tai mulla olis edes vähän enemmän aikaa ja innostusta panostaa tähän siinä määrin kuin haluaisin, niin uskoakseni moni asia olisi paremmin. Toisaalta mikään ei voi muuttaa sitä tosiasiaa, että kaukorakkaussuhde on kuin vesikattila, jota pidetään hellalla vain ykkösellä - se ei koskaan pääse kiehumaan kunhan se nyt vaan pysyy lämpimänä (tämä oli Sepon näkemys asiasta). Surullinen tosiasia.

viimeinen ilta vanhassa kämpässä sujuu melko askeettisesti...Niin. Tänään sitten oli se sunnuntai, oli pakko lukea se Hesari heti aamulla. Kahlattuani lehden kaksi kertaa läpi, tulin siihen tulokseen että se onkin sitten varmaan ensi sunnuntain lehdessä... En tosiaan tullut kysyneeksi, että minkä viikon lehteen se menee, mutta sellainen vahva käsitys mulla silti oli että se olisi ollut nimenomaan tämänpäiväisessä lehdessä. Whatever.

Kun pääsin kotiin, aloin heti muuttohommiin. Kyllä tässä vaan on ihan järjetön homma kun pitää kaikki saakelin kamat ensin pistää sopiviin kasoihin ja laatikoihin ja sen jälkeen taas takaisin paikoilleen. Huomasin heti, että huomenna on ihan pakko hakea ensimmäiseksi aamulla kasa muuttolaatikoita lainaan. Kymmenkunta laatikkoa niin saa kaikki säläkamat sinne. Muut tavarat meneekin sitten nätisti muovipusseissa ja muuten vaan irrallaan peräkärryssä ja autossa.

Saas nähdä mitä huomenna tapahtuu.

Kävin saunassa ja totesin, että juoksin viimeisen kerran alastomana tänne kämppään. Nukun nyt viimeisen yön tässä jo tutuksi tulleessa luukussa ja huomenna moni asia muuttuu. Toivottavasti parempaan suuntaan. Sitten aletaan tehdä asioita taas ensimmäistä kertaa.

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti