Unessa.net : Arki : Menneet :

 

Perjantai, 20.4.2001

Tänään oli sitten se ensimmäinen harjoituspääsykoe. Huhhuh. Toivon ettei mennyt miinuspisteiden puolella, vaikkakin se on oikeastaan ihan sama että menikö hyvin vai huonosti. Tsempata täytyy joka tapauksessa...

Pääsin onneksi sieltä ajoissa pois ja juteltuani Muusan kanssa vähän aikaa kipitin pienessä tihkusateessa torille ja astuin suoraan bussiin. Ne on kyllä älykäteviä. En ehtinyt montaa minuuttia olemaan kotona kun Veera jo tuli. Ihan kivaa. Pienen alkuveryttelyn (heh) jälkeen kun levylautasella olleet Ultra Bran biisit olivat jo hyvin palautettu mieliin, oli aika lähteä sinne keikalle.

Ultra Bra live at Turku 20.4.2001
Ultra Bra at Club Feenix

Joel the man
ah niin ihana Terhi...
biisilista...

Lisää kuvia...

Vaikkemme päässeetkään yhteisymmärrykseen siitä, millä kulkuneuvolla paikalle menisimme, olimme Club Feenixin ovella jo hieman kymmenen jälkeen. Ovet tietysti aukesivat vasta kymmeneltä ja jonoa oli jo jonkun verran.

Vaikka paikalla oleva jengi näytti aluksi olevan aivan liian vanhaa ja konservatiivista ollakseen rokkikeikalla, parin akkuhapon jälkeen tilanne vaikutti jo paljon paremmalta... Veera taisi olla hieman yllättynyt ja ehkä harmissaankin siitä, että poikkesin jälleen kerran siitä niin tutuksi tulleesta muotistani ja ratkesin ryyppäämään. No. Kaikki meni kuitenkin ihan hienosti.

Itse keikka oli aivan mahtava. Alkomahooli auttoi kenties pääsemään vähän nopeamin vireeseen, puolentoista tunnin odottaminen palkittiin jo heti ensimetreiltä saakka. Paikalla oli joku valokuvaaja, joka oli virittänyt käyttöönsä kaksi orjasalamaa lavan yläpuoliseen valoräkkiin. Hienosti näyttivät nuo salamat totella myös meikäläisen kameraa, toivottavasti en aiheuttanut harmaita hiuksia kenellekään... =)

Noin pari tuntia kestäneen setin aikana kuultiin todella hieno otos kaikista UB:n biiseistä. Mukaan oli mahtunut myös muutama uusi biisi, joista pari tuntui svengaavan todella hyvin joihan näin kylmiltäänkin. Bändi soitti todella hyvin, miksaukset ja kaikki olivat ihan timmissä ja koko hoito kuulosti loistavalta. (Hehkutusta? Ei kai... =)

Kolmannen (!) encoren jälkeen tein saman kuin viimeksi ja nappasin itselleni jo puoliksi tallotun biisilistan. Hauska ja konkreettinen muisto mukavasta illasta. :)

Mulle tämä kokemus oli ainakin älyttömän hieno. Me pidettiin Veeran kanssa kerrankin hauskaa oikein sydämen kyllyydestä. Tuollaisessa tilanteessa on todella hienoa pitää ihmisestä kiinni oli se sitten kuka tahansa. Tällä kertaa se kuitenkin tuntui erilaiselta. Hyvältä. Nyt ehkä ymmärsin viimeinkin sen, mitä Veeran myötä osittain menetin. Osittain siksi, että kaveruus, seksisuhde tai mikä tahansa siltä väliltä ei koskaan ole sitä mitä se voisi olla. Parempi se näin on silti Parempi meidän kummankin kannslta, uskoisin.

Uskomaton keikka ja hieno päivä. Aamen.

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti