Unessa.net : Arki : Menneet :

Maanantai, 17.12.2001

mies, jolla on ikää 22-vuottaMiehellä on tänään 22 vuotta mittarissa. Pelottavaa.

Kaikenlaisia kliseitä ja muuta hömppää on pyörinyt mielessä koko päivän. Mobil TJ alkaa wäbättää aika kunnolla, tänään jäljellä enää neljä aamua! Päivä on sisältänyt paljon kaikenlaista, mutten vieläkään osaa päättää onko tämä syntymäpäivä hyvä vai huono asia.

Pohjustellessani tämänpäiväistä yritin muistella mitä tapahtui vuosi sitten. En kertakaikkiaan muistanut ennenkuin luin vanhoja merkintöjä ja hetkessä kaikki taas muistui mieleen. Tuo koko joulunaika ja alkuvuosi Veeran seurassa oli sellaista leijailemista sekin. Olin vilpittömästi onnellinen sen hetken aikaa kun se kesti, vaikkakin se hetki oli aivan liian lyhyt...

Yleinen valtakunnassa kaikki hyvin olotila on leimannut paria edellistä joulua. (Minulle joulu alkaa siis tästä pävästä ja loppuu vuodenvaihteeseen.) Odotan mielenkiinnolla mitä kaikkea masentavaa keksin vielä tälle vuodelle suunnitella. En onneksi muista mitä tapahtui jouluna '98, mutta voisin kuvitella että se oli jotain mielettömän yksinäistä, eli en missään nimessä ole kokemassa mitään uutta ja ihmeellistä. Vain vanhaa ja turruttavaa.

Rauhoitin tänään mieleni, pistin luukusta valot pois ja sytytin jo reilut puoli vuotta sopivaa tilaisuutta odotelleet iittalan tuikkusysteemit loistoonsa. Tuossa ne nyt lepattaa pöydän molemmin puolin. Odotin tosiaan jotain todella erilaista hetkeä tätä varten, mutta saa kelvata tämä nyt. Nyt on joulu. Sininen joulu.

korttimus!

Monet muistivat vanhaa setää tänään tekstiviestein ja kortein. HulluVeera oli herännyt joskus viideltä jsjp ja LAura sekä Rosa olivat taiteilleet tosimahtavan kortin. Irc-galleriaankin oli ilmestynyt muutama ”hitsin kauskaa syntsää kun mäkin löysin tänne tosta etusivulta” -viesti. Ehkä vuoden mukavin ajatus oli Miialla joka uhkasi laulaa mulle ”tahdon rakastella sinua”, mutta jänisti sitten viimetingassa. (Pelkäsi varmaan, että tulen ja toteutan toiveensa jos tuon laulaa =) Kiitos kaikille teille. Love 'ya all!!! :)

Hyvää yötä ja huomenta.

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti