Unessa.net : Arki : Menneet :

Sunnuntai, 24.6.2001

Hitto mikä päivä tänään!

Ja mikä viikonloppu.. tunnekuohuja, yksinäisyyttä, läheisyyttä, musiikkia ja uusia ihmisiä. Itseasiassa tämä päivä paikkasi parin edellisen päivän laimeampia fiiliksiä aika hienosti.

Tosin en ehtinyt korjaamaan (hävittämään) pyörän lukkoa enkä asentamaan uutta kaasuvaijeria autonrämään. No ei se mitään, huomenna mennään sitten jalkaisin duuniin. Tai. Itseasiassa. En mä mitään duuniin mene vaan teen täällä himassa töitä.. se saa toimia näin tällä kertaa.

Huomenissa todennäköisesti vähän pidempää tilitystä viikonlopun tapahtumista tälleen jälkitäydennyksinä, mutta verkossa on jo nyt karut mutta totuudenmukaiset juhannuskuvien digiversiot.


Lyhyeasti viikonlopun kuvioista...

Perjantaina suuntasimme kahden aikoihin merelle, laiva puolillaan ruokaa ja kaikkea muuta epäoleellista niinkuin yleensä. Aivan loistava veto kipparilta oli nakittaa minut ruoriin koko matkaksi, se tarkoitti sellaista neljän tunnin valveutumista ja samalla sitä ettei aika tullut pitkäksi.

Sinä saat olla ruorissa. Tutka ja karttaplotteri pois päältä, katsot itse kartasta mistä mennään. Me ollaan nyt tässä ja mennään.. tuosta, tuosta, tuosta käännytään, noiden saarten välistä, tuosta kapeasta väistä.. tänne”. Oli tosi hauskaa! :)

Kirjoitin lokikirjaan seuraavaa:

13:45 - Lähtö satamasta
- Viittakari
- Rajakari
15:25 - Kramppi
16:25 - Iso tammenkanto
17:25 - Ahvensaari
17:50 - Mossalan laiturissa

Mossala BryggaSaavuttuamme määränpäähämme Mossalan laiturille, kävimme tutustumassa Saaristomeren lomakeskukseksi ristittyyn mökinpahaseen, jonka terassilla majaili jo muutamia kolmekymppisiä juhannuksen viettäjiä ilmeisen humaltuneessa olotilassa. Tulimme juuri tänne oikeastaan vain siksi, että Laura on jo pari viikkoa (tai jotain) ollut paikassa töissä ja hän täytti torstaina 18-vee. Paikan emäntä on tehnyt isän kanssa jonkunnäköisiä trubaduurisopimuksia jo viimekesästä lähtien, joten paikka on jossain määrin hänelle ainakin tuttu.

Perjantai-ilta meni rauhallisissa merkeissä lähinnä muiden ihmisten tempauksia seuraten ja kirjoitellen. Sain itseasiassa viikonlopun aikana väsättyä pari sivua tekstejä ja taas kerran yhden puolivalmiin biisinpätkän. Isä veti illalla sopimuksen mukaan muutaman tunnin lauluiltatyylisen session kansan keskuudessa, onneksi porukkaa oli kuitenkin sen verran vähän että hoilotus ei ihan kokoajan kiirinyt veneelle saakka... =)

merimaisemaa...

Lauantaina paikalle huristi Anna Eriksonin (vaimitensenytsitten..) bändin pojat ja he vetivät illalla todella hienon keikan. Vaikka joukossa oli pakollista iskelmähuttua jonkin verran, meno ei laantunut siitä kyllä yhtään. Mulla oli oikein hauskaa - jopa selvinpäin.

Bändin basisti ja rumpali tarvitsivat kyydin Turkuun, joten he tulivat sunnuntai-aamuna laivamme kyydissä Turkuun. Kosketinsoittajakin päätti sitten loppujen lopuksi lähteä mukaan, joten meitä oli paluumatkalla viisi. Oikein hauska matka siitä tulikin.. sen nyt tietää että mistä sitä sitten puhutaan kun liava on lastattu muusikoilla :)

lössi muusikoitaOlimme takaisin rakkaassa kaupungissa jo neljän maissa. Muusikot menivät omille teilleen ja minä lähdin kotiin. Poikkesimme matkan varrella vielä kaupassa ja näin tutun tyypin Kauppakorkean valmennuskurssilta. Tosi hölmö olo kun kaikilla oli kuulemma mennyt hyvin koe ja meikku onnistui senkin ryssimään aika totaalisesti. Pahus.

Rötkähdin todella huojentuneena ja väsyneenä sohvalle ja vastailin Sallan tekstiviestiin. Hän tuli vielä illaksi käymään ja vietimme tosi mukavan koti-illan yhdessä. Mikään ei ole niin mukavaa kun telkun ääressä löhöäminen lomapäivänä :)

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti