Unessa.net : Arki : Menneet :

 

Perjantai, 8.6.2001

[03:00 tämä on siis to-pe yö, jälkimmäiset ovat pe-la yötä]
En saa vieläkään unta. En ole moneen päivään saanut. Yritin kirjoittaa hänelle jotain kaunista, mutta en osannut. Masentaa.

[vähän myöhemmin]
Hmm. Aamu. Tai siis päivä. Nyt pitäisi lukea ja siivota vielä vähän. Okei. Siivota ehkä jaksan.. ja käydä suihkussa vielä kerran.

[nyt olisi aika...]
Lähteä töihin siis. Kello on jotain kolmen jälkeen, eikä fillarin avainta löydy mistään. Perseen perse! Tämäkö sitten on ensimmäinen asia, mista se lähtee menemään alamäkeä? Hyvää matkaaaaaa Ville. Kävelen suurehkon vitutuksen vallassa toimistolle. No. Toimistolla ei enää vituttanut, siellä on järkyn hieno ilma!

[04:14]
Olen kotona taas. Älyttömän hieno fiilis kaikin puolin. Mitä muistan illasta? Tanssia, puhetta, paljon puhetta, kylmää ilmaa ja ne silmät. Silmät olivat kovin kauniit.

Alkuilta meni kivasti Nupin ja Lapan seurassa häröillessä. Varsin mukavaa itseasiassa. Oli aivan järkyttävän hermostunut ja hämilläni eikä alkomahoolikaan tuntunut yhtään auttavan asiaa. Cosmic, Ada, Laiturit, kaljalaiva, rantabaari, Dynamo, kirjaston edusta, Blanco (melkein), Cosmic.

Olin jo melkein ehtinyt mennä rikki, mutta sitten,

[00:07, Koulun edusta]
 Okei. Nyt voin oikeasti sanoa jo jotain todellista koska olen nähnyt hänet livenä! Matka jatkuu.. Ada, Cosmic (melkein), Prima (melkein), Viisseiska (melkein), EG. Ei oo todellista... Eegeelle Miian kanssa. Ei todellakaan oo todellista.

[04:10]
Kotiin Ollin kyydissä. Great. Näin se menee!

Tässä välissä tapahtui kaikenlaista... tosiaankin kaikenlaista. Tiedän missä menen, mutta en todellakaan tiedä missä mennään. Kaikki on selvää siihen saakka kunnes nostaa katseen omasta navastaan. Kukaan joka ei halua lukea tätä ei lue tästä eteenpäin, toivon.
Tuoksut, eleet, ilmeet, katseet, aivan kaikki. Ja ne silmät. Voi ei.. meikku on pulassa. Isossa pulassa. Jospa maailma olisi iso onnenpyörä, joka pysähtyisi aina välillä odottamaan sitä että joku ostaa vokaaleja. Koskakohan tulee aika ostaa vokaaleja, koska mahtaa tulla aika tehdä päätöksiä ja lunastaa niiden tuottamuksia?

En oikeastaan edes halua tietää miltä kaikki näytti toisesta näkökulmasta. Tiedän vain, että ”jos alkaisin filosofoimaan aiheesta niin sanoisin ettei täydellisyyttä ole olemassakaan. mutta koska on yö ja menen nukkuun niin en ala.”. Tuon voineen tulkita juuri niinkuin sen haluaa tulkita. Mulla oli ainakin niin hieno ilta ettei se kyllä ihan hetkeen unohdu. Parasta näin jälkeenpäin on se tuoksu joka tarttuu vaatteisiin. (En tarkoita muiden ihmisten tupakan- ja sikarinsavua). Nyt nukkumaan ja huomenna hyvin hyvin aikaisin ylös ulos ja laitureille.

Hyvästi, paha maailma!

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti