Unessa.net : Arki : Menneet :

Perjantai, 12.10.2001

[03:41] (Nyt on siis pe-la yö, mutta tämä menköön perjantaille koska muuten tulee epäloogisuuksia päivämääriin).

Ultra Bran jäähyväiskeikka Kårenilla. Jotain kertakaikkisen fantastista ja hienoa. Bändi alkoi soittaa joskus 23:10 tienoilla ja viimeiset värssyt veisattiin kello 01:30 tienoilla... siinä oli vääntöä kerrakseen!

Jo ennen keikan alkua oli tamineet niin märässä kunnossa, että olisi ihan hyvin voinut luulla mun tulleen sinne suoraan joen pohjalta. Nyt olen kuiva, mutta hyvin haiseva ja väsynyt.

Itse keikka oli upea. Fiilistelin melkein kokonaan sen jonkun tuntemattomaksi jääneen nuoren naisen kanssa. Liimauduttiin toisiimme melkoisen intiimisti ja nautittiin (tai ainakin minä nautin, en loppujen lopuksi tiedä mitä hän asiasta ajatteli!) musiikista. Biisivalinnat olivat erittäin onnistuneita ja ne pakollisetkin vedettiin ainakin vähän totutusta kaavasta poiketen.

Mutta se mitä tapahtui keikan jälkeen olikin varsinainen show. Ensin kalastettiin Nupin kanssa yksi Joelin plektra ja se pakollinen biisilista lavalta. Nuppi lähti puolipakosta Piikkiöön nukkumaan, minä jäin paikalle haahuilemaan. Pian huomasin bändin jäseniä ympäri paikkaa ja keräilin muutaman nimmarin siihen biisilistan kylkeen. Loistavaa!

kuva UB:n edelliseltä Turun keikalta

Oli niin hieno fiilis, että oli pakko lähteä johonkin jatkoille. Kadotin sen tytön, joten ei kun Dynamoon. Puhelin meni tietysti vituiksi jossain vaiheessa enkä saanut kaiffareihin mitään yhteyksiä. Jostain ihmeestä se kuitenkin rupesi taas pelittämään ja kävin pikaisesti morjestamassa Ollia, Lapaa ja Veeraakin viisseiskassa ennen dynskua.

Dynamossa törmäsin vanhojen tuttujen lisäksi Ultra Bra:n Olliin, Terhiin, Kerkkoon, Joeliin ja Artoon! Sanoin kaikille käsipäivää ja kiittelin uskomattoman upeasta keikasta ja pyysin tyyppejä vielä tuleen soittaan tänne :)

En halunnut vaikuttaa yhtään enempää tunkeilevalta joten keräsin kaiken iloni ja lähdin vähän aikaa siellä pyörittyäni kotia kohti. Siinä se sitten suurinpiirtein olikin. Tämä ilta. Unohtumaton ilta. Ultra Bra ei koskaan kuole!

Kiitos. Kiitos. Kiitos, ja hyvää yötä.

PS.
Suurin osa UB-diggareista näytti ja kuulosti tosimakeilta. Tahtoo vierelleen kauniin UB fanin =)

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti