Unessa.net : Arki : Menneet :

 

Keskiviikko, 14.3.2001

Tänään oli taas aika jännä päivä. Aamutoimet meni taas silleen tavalliseen tapaan kahdestatoista eteenpäin. Nukun aivan liikaa, enkä tiedä yhtään hyvää konstia millä saisin itseni ylös aamulla paremmin. Ehdotuksia? Jos menee nukkumaan kahden ja kolmen välillä yöllä ja herää kahdentoista maissa päivällä, siinä menee koko työpäivä hukkaan.

No saimpahan luettua tänään taas parisataa sivua, kansista ja markkinointia. Pääsin itseasiassa jo tosi hyvään vireeseen, mutta se tietenkin katkes juuri ratkaisevassa vaiheessa ja jäi ne viimeiset sata sivua lukematta. No. Huomenna taas.
Lukurytmi ja lukutekniikka on varsin mielenkiintoinen asia. Luin ennen noin 30 sivua tunnissa ja elin siinä uskossa että lukemiseni on jotenkin hyvälaatuista ja että kun sitä asiaa miettii samalla niin jää luettu teksti paremmin päähän. Tuosta vääristyneempää kuvaa ei juurikaan enää voi olla. Nyt kun olen oppinut lukemaan noin sadan sivun tuntivauhtia, kaikki menee paljon paremmin. Keskityn pelkästään lukemiseen, en tee mitään sijaisrämpytyksiä (kynällä hakkaamista, sivujen näpelöimistä, tahdin rummuttelemista sormilla) enää ja pystyn kohdentamaan kaiken huomion ja energian itse lukemiseen. Olen vasta aloittelija tässä, vielä on onneksi paljon kehitettävää edessä. Pysyypähän lukuinto yllä...

Korjailin saittia taas. Seppo meilasi ystävällisesti jälleen kerran yhdestä sivusta, jolla oli vanhentunutta tietoa. Päätin kääntää kaikki verkossa-osion sivut suoraan juureen, eipähän tule enää turhia 404-ilmotuksia ja toivottavasti hakukoneetkin unohtavat nuo wanhat sivut ajan mittaan. On se kyllä vähän inhottavaa kun tuon kaltaista vanhaa materiaalia ei juuri pysty verkossa säilömään, siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä.

”Jos nimesi ei ole vieraskirjassa - laita se sinne

Ystävämme, neiti Kuolema terrorisoi (no ei vaa..) jälleen kerran vieraskirjaani. Se on oudon addiktoiva vekotin tuo vieraskirja - toivon edelleen että sinne ilmestyisi muidenkin lukijoiden kommentteja kuin näiden muutamien aktiivisten... Nyrkkisääntö: Jos nimesi ei ole vieraskirjassa - laita se sinne... Periaatteessa tuo vieraskirja ja tämä arkiosio on ainoat jatkuvasti elävät alueet tällä saitilla, kyllähän kaikki muutkin alueet kokoajan päivittyvät, mutta toivoisin silti enemmän palautetta, rivuja ja ruusuja yleisöltä.

EG:n päällystö - Olli Pettersson (vas) ja Mika TuunaOlin tässä illalla Lauran kanssa EG-Klubilla. Mä olin töissä ja Laura tuli mukaan kuuntelemaan ja katselemaan vanhaa suosikkiaan, Anna Hanskia. Yksi suomen kärkikitaristi, Jan Lindström, oli häntä säestämässä ja duo kuulosti varsin hyvältä. Koko eegeen porukan mahtava yhteishenki paistoi joka raosta silmään illan aikana. Baarihenkilökunnasta ei tahtonut saada mitään vakavaa kommenttia irti ja kaikki vaan kehuivat toisiaan kilpaa. Itseasiassa kaikki paikan tyypit vaikuttavat todella mukavilta. Luulen, että kunhan DaCapo Housen (siis EG:n alakerran) pelivalikoimaa kartutetaan alfabetillä niin siellä täytyy ruveta käymään useammin kuuntelemassa hyvää livemusaa. (Ei. Tämä ei ollut mainos.)

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti