Unessa.net : Arki : Menneet :

 

Perjantai, 23.3.2001

[12:30]
No eipä voisi paljon kummallisemmin päivä alkaa. Käytyäni aamulla parturissa, tulin toimiston kautta takaisin ja rupesin kaivamaan kinopalatsin sivuilta syytä siihen, miksen eilen saanut tilattua leffalippuja kännykällä. Siellähän se sitten seisoi: wap-palvelut ovat toistaiseksi poissa käytöstä. Prkl. Eivät voineet samaa ilmoitusta sitten pistää sinne wappisivuille. Prkl.

jotain valoa pitäisi pikkuhiljaa löytää...Niin. Ennenkuin pääsin puusta pitkään, puhelin soi. Soittaja oli eräs hesarin toimittaja joka teki juttua nettipäiväkirjoista. Huhhuh. Juteltuani tämän kanssa jonkun aikaa, mieleeni tuli heti ensimmäiseksi jonkin sortin Maija Siiskonen -efekti. Turha tuollaista kai silti on miettiä, life goes on jne. Juttutuokion aikana käytiin lävitse monenlaisia nettipäiväkirjoja, itselleni tuttuja ovat lähinnä Justinin pioneerityö, sekä Aijan paradoksaalinen elämä, joskaan kumpaakaan en seuraa kovinkaan aktiivisesti. Ehkä kiinteän linjan myötä tähänkin tulee muutos.

Nyt on taas sellainen olo, että pitäis päästä jonkunlaiseen yhteisymmärrykseen ton Veeran kanssa. Vähän kaikesta. Kaikki on olevinaan niin hyvin, mutta todellisuudessa tuskin mikään on hyvin. Tän kaiken jälkeen on niin vaikeaa luottaa enää keneenkään.

Haluaisin, että kaikki asiat selviäisivät tänään. Kaikki tai ei mitään, tänään on hyvä päivä kohdata pelkonsa. Tuskin kaikki tänään selviää, mutta toivottavasti edes jokin. Vaan ei auta. Nyt on pakko jatkaa lukemista.

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti