Unessa.net : Arki : Menneet :

Sunnuntai, 9.9.2001

Se perjantainen kusi yllättäen. Ei ollut vaikea arvata.

No hei. Viikonloppu on mennyt ihan hienosti. Olen ollut itseni kanssa ja vaihtanut ajatuksia muiden kanssa. Mulla taitaa olla kaikki asiat kohtuullisen kondiksessa, vaikka tämä tunnerikas yksinäisyys toisinaan vähän ajatuksia värittääkin...

Toisinaan on hyvä huomata, että kaikki ei aina tapahdu kuin elokuvissa. Elokuvien maailmat ovat kuitenkin vain ihmisten toiveita siitä mitä todellisuus voisi joskus olla. Minun elämäni on tähän mennessä ollut pitkän epilogin jälkeen alkanut lyhytelokuva joka alkoi romanttisena komediana ja päättyi farssina. Tällä hetkellä projektorin käyttäjä taitanee etsiä kaapistaan uutta leffaa seuraavaan näytökseen.

Katsojat toivoivat tällä kertaa täysipitkää elokuvaa. Siitä toivottiin tositapahtumiin perustuvaa seikkailuelokuvaa jonka pääosaa esittää kaksi toisilleen tarkoitettua tavallista ihmistä. Olen aitiopaikalla, tämä näytös on yksinomaan minun. Popcornit ja juotavat on jo valmiina. Koko päivän olen yrittänyt ymmärtää, että tässäkin näytöksessä olen vain katsoja. Voin valita näytöksen, mutten koskaan tiedä milloin se alkaa. En ennen kuin näen sen omin silmin.

Valitettavan ontuva analogia yksinäisen ihmisen toiverikkaasta iltapäiväunesta. Noh. Ainakin oli jotain tekemistä tänäänkin :) Huomenna on uusi päivä ja uudet kujeet. Valmiina maailma, täältä tullaan. Jos jaksetaan herätä.

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti