Unessa.net : Arki : Menneet :

 

Keskiviikko, 3.1.2001

Veera kaivaa kasseja - Anni katselee sivustaUusivuosi oli ja meni - ja hauskaa oli!

Kerranin vähän erilainen vuodenvaihde. Oltiin Veeran kaverin luona jossain Kalannin perukoilla koko ilta (ja melkein koko yökin), vietettiin railakas vuodenvaihde ja tultiin vähän ennen viittä takaisin Veeralle nukkumaan... Hassuinta koko jutussa oli se, että tämän teinipoppoon lisäksi juhlahumua pitivät yllä sekä Veeran että Jennin vanhemmat (jotka kaikki muuten ovat tosi mukavia btw).

Ilotulitteita!
Juhlanhumua...
Ilotulitteet valaisivat yössä... ..ja juhlaväki remuitsi! =)

Sain napsittua em. tapahtumista ihan kohtuullisesti kuvia ja purin toista viikkoa kertyneet varastot koneelle tänään illalla. Taitaa olla niin, että rupean koristelemaan näitä sivuja yhä enemmän ja enemmän noilla valokuvilla, sen parempaa grafiikkaa ei täältä saitilta sitten löydykään.

Laurakin oli eksynyt kirjoituksiani lukemaan, hyvä niin. Hankimme systerille jouluksi oman tietsikan niin pääsee hänkin äiteensä kanssa surhvailemaan inttternetin aalloilla. ...ja taas on maailmalla vähän vähemmän kaistaa käytössä mihinkään järkevään. Jossain vaiheessa tämä digimaailma ulottuu kaikkialle ja siinä vaiheessa tää juttu vasta meneekin hienoksi! =)

Huomenna pitäisi jaksaa tehdä töitäkin. Ja herätä ajoissa. Damn.

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti