Unessa.net : Arki : Menneet :

 

Torstai, 4.1.2001

Ja taas olen yksin. Tuntuu siltä että oltais vietetty vaikka kuinka kauan aikaa toistemme seurassa, vaikka tällä kertaa aika kuluikin jo hitaammin. Hienoa tuntea olevansa taas edes vähän elämän syrjässä kiinni. Ilman minkäänlaisia odotuksia tulevasta, nyt tuntuu siltä että tähän voisi tottua...

Edellisen laivamatkan jälkimainingit keinuttaa vieläkin. Soitin sallalle ja nyt se ei enää halua nähdäkään mua. On kuulemma liian paljon kaikkia juttuja. Sen ymmärtää, että on paljon kaikenlaista ajateltavaa, mutta mihin hävisi se ”ollaan kavereita” -juttu? On tämä toisaalta tosi vaikeeta kun ei koskaan voi tietää mitä toisen päässä liikkuu. Viimeksi halusin jättää Sallalle tarpeeksi omaa aikaa enkä ollut missään yhteyksissä vaikka olisin välillä halunnutkin, tämä oli hänen mielestään osoitus siitä etten enää välitä. Sitten kun välillä ollaan enemmän tekemisissä niin sekin on pahasta kun ei koskaan pääse toisesta eroon. Molempi pahempi.

Linkitettävää syntyy kokoajan lisää, se on hyvä se. Lievästi ärsyttävää on se, että monien kavereiden ns. ”sivut” ovat enemmän tai vähemmän linkityskelpoisia. Joskus harrastin sitä, että kirjoitin juttua myös kavereista, mutta siinä ei pahemmin ole järkeä, ellei tekstistä saa staattista. Lukijakuntakin on selvästi ollut kasvussa, tästä seurauksena myös saitista saamani palautteen määrä kasvaa - tämä on toistaiseksi ainakin pelkkää plussaa.

Anni lähetti seuraavaa:

From: "Yhteispalvelu" <yhteispalvelu@uusikaupunki.fi>
To: <Ville@Unessa.net>
Sent: Wednesday, January 03, 2001 3:43 PM
Subject: slangisanastoa...
sivulta puuttuu vähintään legendaarinen lausahdus 
"jumankikkeli mitä vittua" ja yleishuudahdus "MÖH"... 
selityksiä voit tinkiä Veeralta!!
T:nti death    

Tähän vastattakoon että yllämainittuja, sinänsä aivan kelvollisia, lausahduksia en alunperin ajatellut slangisivulle laittaa, koska kaikissa sivuilla mainituissa jutuissa olen itse ollut fyysisesti enemmän tai vähemmän läsnä. Pistetään asia kuitenkin harkintaan, noita hyviä juttuja on nimittäin paljn muitakin julkaisematta! :)

Kimmo soitti illalla, puhuimme jälleen kerran vähän yli kahden tunin maratonpuhelun. Juttua riittää kun kaukaisista (pikku)serkuista ei juurikaan kuule muuten kuin sähköpostin välityksellä. Me ollaan Kimmon kanssa erikoistuttu näihin pitkiin puheluihin muutenkin, IT-aiheet kun kiinnostaa kumpaakin niin sen tietää sitten mistä sitä puhutaan.

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti