Unessa.net : Arki : Menneet :

 

Perjantai, 18.5.2000

yes, she's Miia!Miia yllätti mut heti aamupäivällä, lähetti oman kuvansa liitetiedostona. Siistiä! (Nainen näyttää kovin kauniilta, ollakseen 23vee sinkku - eikö vain?)

 

Painostavan kostea ilma tuntuu saastuttavan ajatuksetkin. Ei se mitään, riittää kun saisi pysyttyä muutaman tunnin päivässä paikallaan.

Tänään sain luettua kohtalaisen hyvin, illan osalta olin taas aivan liian väsynyt ja levoton saadakseni mitään luettua. Olen pohtinut koko päivän taas mitä ihmeellisempiä asioita. Syitä siihen, miksi kaikki tapahtuu niinkuin tapahtuu, miksi ihmiset tekevät niinkuin tekevät. Maailma on paha ja epäoikeudellinen paikka asua, ei sitä kai enempää tarvitsekaan tietää.

 

”Ignorance is bliss”
-CYPHER, Matrix

 

Päädyin illalla katselemaan Sallan kanssa Being John Malkovitch-leffaa. Leffa oli hämmästyttävän tylsä ja typerä. Paikoitellen se oli niin naurettava, että sitä ei oikeastaan edes olisi viitsinyt katsoa. No. Olipahan taas ilta mennyt kuin huomaamatta. Lopputekstit olivat juuri alkamassa kun puhelin soi. Se oli Miia!

Yllätys, että mulla oli hänen numeronsa jo puhelimessa mutta en silti uskonut että hän soittaisi minulle. Halusi kuulemma kuulla mun ääneni...

Salla lähti melkein heti sen jälkeen kuin pikapuhelu Miian kanssa oli ohi. En olisi millään halunnut taas jäädä yksin, mutta en olisi myöskään halunnut hänen jäävän, koska ajatukseni olivat ihan muualla. Taas kaiki tuntui hetkessä muuttuvan ylösalaisin. Menin nukkumaan melkoisen sekavassa mielentilassa.

Huomenna täytyy lukea...

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti