www.zencafe.net

zen café
live @ säätämö, turku, 26.9.2002

Tuoreen listaykkösalbumin julkaisukiertue starttasi upean energisesti Turun Säätämöltä. Hauskasti samanlaisiin raitakuteisiin sonnustautunut kolmikko hyppäsi ylienergisen yleisön eteen jämäkän itsevarmasti ja homma oli heti hanskassa. Tämä on syksy oli luonnollisen hyvä avausbiisi ja sitä seuranneet vanhemmat poiminnat Palaa sekä Harri saivat samantien hien pintaan - loistava avaus!

Kahvirokkipumppu oli jälleen yhtä säkenöivä livenä kuin aina ennenkin; Putro ei millään meinannut pysyä lavalla ja Nylander hyppi bassoineen suomenennätyskorkeuksiin Parkkosen seuratessa perässä rumpujen takana. Käsittämätöntä miten tuollaiset vanhat papat jaksavat! Putron välispiikit upposivat yleisöön ihan kympillä ja useimpien biisien välissä olleet hiljaiset hetket täyttyivätkin ”ZEN CAFÉ! ZEN CAFÉ!” -huudoilla :)

biisilistaIllan setti oli erittäin toimiva kokonaisuus. Noin puolet biiseistä oli uudelta levyltä, vanhoista tutuista kuultiin mukavan vaihtelevia helmiä, näistä jäi erityisesti mieleen Antaa vituttaa -biisin toimiva livesovitus.

Mukavan pitkän keikan mieleenpainuvin juttu oli ehdottomasti uusien biisien livenä paljon rokimmat (ja toimivammat) sovitukset. Jotenkin maagisesti tämä trio sai nuo kaikki biisit rokkaamaan täysillä, taustanauhoja oli apuna vain parissa biisissä. Arvoisa juhlayleisö - Zen Café is back!

 

<< Unessa.net < Arki < Menneet