In english

Blog Meet in Helsinki

HELSINKI, 20.-21.8.2003

Rautsikka-asemaTällä kertaa matka Helsinkiin oli paljon eksoottisempi kuin yleensä: monta uutta tuttavuutta ja saunomista baarissa. Matka kohosi Spinal Tap-asteikolle, yhteentoista.

 

Torstai, 21.8.2003

Jostain syystä kaikki haluavat matkustaa tänään Helsingistä Turkuun. Hivenen kummallista kun ottaa huomioon, että tänään on (käsittääkseni) ihan tavallinen torstai. Kello on puoli kuusi. Pian ollaan taas kotona, aurinkokin paistaa kuin vastaanottaakseen väsyneen matkalaisen kotiin.

 

Keskiviikko, 20.8.2003

Päädyin matkaan loppujen lopuksi junalla. Matka viihtyisässä IC2-vaunussa oli hektisen päivän jälkeen varsin rentouttava kokemus. Sain samalla tilaisuuden viestitellä tutuille tulostani. Sovimme alustavasti LAuran kanssa että voisin yöpyä tulevan yön heidän luonaan. Juna oli perillä vasta klo 21, eli jo kättelyssä puoli tuntia myöhässä. Taksi vei nopeasti perille ja pian oltiinkin jo Sauna Baarin oven edessä.

Jännitti hieman. Justin Hall livenä. Se Justin.

Sumppi, Janne T ja TiraPaikalle kertyi lopulta yhteensä kymmenkunta bloggaajaa. Tapaamisessa oli mielenkiintoisella tavalla kontrastia, koska osa paikalle tulleista bloggaajista piti omaa harrastustaan enemmän tai vähemmän anonyyminä kun taas osa oli lähtenyt blogiurallaan seuraamaan Justinin jalanjälkiä avoimen verkkojournalismin tiellä.

Keskustelu kävi vilkkaana koko illan. Aiheet rönsyilivät mukavasti ja osallistuminen oli niin innokasta että aluksi ei meinattu ehtiä saunaan ja kun sinne viimein ehdittiin, ei meinattu ehtiä sieltä pois.

Justin kännykkänsä kimpussaJustinin varaama sauna oli ahkerassa käytössä vaikka osa miittaajista ei sinne asti uskaltautunutkaan. Herättelin toiveita Ilyan näkemisestä samana iltana, mutta väsymys kuulemma vei tällä kertaa voiton. Olisihan se ollut aika legendaarista kun olisimme saaneet koottua Suomen ja Yhdysvaltojen bloggaajapioneerit saman katon alle yhdeksi illaksi :)

Ilya ei ollut ainoa joka kärsi väsymyksestä. Saunailun ja varmasti muutenkin hektisen päivän väsyttämä Justin lähti pian saunailumme jälkeen takaisin hotellille. Jatkoimme illanviettoa vähän harventuneen porukan voimin parissa paikallisessa baarissa. Kokonaisuudessaan ilta oli todellakin erinomaisen mukava ja onnistunut. Suureksi pettymyksekseni en sitten saanutkaan yhteiskuvaa itsestäni Justinin kanssa. Ehkä ensi kerralla!

Kiitokset kaikille mukanaolleille. Oli järkyn kivaa! :)

PS. Voin lähetellä lisää kuvia sähköpostitse jos jotakuta kiinnostaa.

 

Tiistai, 19.8.2003

Mitäköhän huomisesta mahtaa tulla? Menisinkö autolla vai junalla? Mahdankohan edes löytää sinne? Olenko yötä vai en?

Kuva minusta ja Justinista olisi aika pop. ”Niin, tuo. Se otettiin silloin kun tapasin tämän nettipäiväkirjailupioneerin Helsingissä vuonna 2003.”

 

Uninen,
a.k.a Ville Säävuori / Ville@Unessa.net

<< Unessa.net < Arki < Menneet