Loma!

Heinäkuun kolmas viikko, PoriJazzit ja helle. Nörtti ja tyttöystävä järkkäävät itselleen kaksipyöräisen ja karauttavat maantielle. Tämä meille suuri seikkailu sijoittuu aikavälille 15.-27.7.2003.

 

Tiistai, 15.7.2003

Tyttö makaa sängynpohjalla. Kehitti itselleen kunnon matkakuumeen. Juna lähtee reilun parin tunnin päästä, saa nähdä olemmeko kyydissä.

Kaikki varusteet alkaa olla kasassa, pakkaus tosin hieman kesken. Loput matkasta taltioituukin jännittävästi paperille.

Näin sitä mennään!

 

Maanantai, 14.7.2003

Aikataulut ja suunnitelmat ovat selvinneet jo hieman. Visiiri löytyi Stormilta ja juna Seinäjoelle lähtee huomenna kello 20:05.

Lisäyksiä varustelistaan:

Kamaa tulee junamatkoille niin helvetisti, ettei ole kyllä mitään hajua miten sen kaiken meinaisi kuljettaa mukanaan. Yksi mahdollisuus olisi tietenkin pukea esimerkiksi ajotamineet junaan päälle, mutta se ei jostain syystä oikein houkuta... Kunhan ongelman ratkaisee noiden isompien vetimien kohdalta, loppu onkin sitten helppoa. Kai tästäkin vielä selvitään. Selvitäänhän?

Aikataulut ovat täsmentyneet sen verran, että tarkoitus olisi olla Porissa jo keskiviikkona. Jos pyörä saadaan alle aamupäivällä, pääsen koeajamaan sen iltapäivän aikana ja voimme lähteä matkaan jo alkuillasta. Alle sadan kilsan koeajoilla en aio matkaan lähteä, pyörä täytyy tuntea edes välttävästi ennen matkaa. Etenkin jarruja täytyy päästä johonkin kokeilemaan. Kai sieltä joku sopivan hiljainen risteys löytyy.

Maporama piirsi meille hienon reitin. En tunne matkaa, mutta luulisin, että tuo on aika hyvä reitti. Käytämme tätä ellemme saa parempia neuvoja ennen matkaa.

Porista toivottavasti löytyy sopiva nettikahvila matkan toisen puoliskon suunnittelua varten. Kaikki riippuu oikeastaan fiiliksistä paikanpäällä. Ei ole mitään syytä lähteä mihinkään ellei huvita, vaan pitää mennä juurikin sinne mihin haluaa.

Miten nyt taas tuntuu siltä, että huomisesta tulee kiireinen?

 

Sunnuntai, 13.7.2003

Olin laiska, varastin tämän sivun leiskan tylysti itseltäni. Säästin samalla itselleni hetken aikaa ja muutaman arvokkaan aivosolun.

Tämänhetkinen suunnitelma: Seinäjoelle, Poriin, Jyväskylään, Seinäjoelle, takaisin Turkuun. Käytännössä kaikki aikataulut vielä auki, budjetti auki, osa tarvittavista varusteista (mm. kirkas visiiri kypärään ja lisälaukku repun rinnalle) uupuu.

Emme vielä tiedä minkälaisella kaksipyöräisellä aiomme liikkua. Emme itseasiassa vielä tiedä aiommeko liikkua kaksipyöräisellä ollenkaan. Toivottavasti!

Tämänhetkinen varustelista:

 

Unessa.net < Arki < Menneet

(c) Ville Säävuori, 2003

vaihtoehtoinen helvetti