Pallot ilmassa

Kesä alkoi vasta pari viikkoa siten kuoron kesäleirillä Kakskerrassa. Mukavien ja aina yhtä iloisten tuttujen näkeminen pitkästä aikaa oli erittäin terapeuttista. Onneksi loppukesälle ollaan järjestämässä vielä yhteistä purjehdusretkeä / keikkaa saaristoon – näistä kun ei haluaisi olla erossa lainkaan.

Kotona arki on ollut lähinnä kissojen vahtimista. Saapas, alias Sylvi, leikattiin (steriloitiin) viime viikon maanantaina ja siitä lähtien on saanut murehtia haavan paranemista. Kissa itse ei tosin ole osannut murehtia lainkaan. Vain muutama tunti leikkauksen jälkeen (joka tuotti muutaman sentin leikkaushaavan mahaan) neiti jo taapersi määrätietoisesti, joskin horjuvasti, ympäri kämppää kauluri kaulassa. Näky oli tunteita herättävä. Parin päivän jälkeen meno alkoi jo lähennellä ihan normaalia ja kun kaulurin tilalle ommeltiin itsetehdyt lohikäärmehaalarit niin mimmi oli jo sen oloinen kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

Tänään leikkelin haalarin pois päältä tarkastaakseni, että haava on kunnossa. Olihan se. Tosin kolmen minuutin päästä haalareiden pois ottamisesta (ja kaulurin takaisin laittamisesta) siinä ei enää ollut rupea kun se ehti jo tarttumaan johonkin. Kissaa on vaikea saada sairaaksi. No, haava näyttää ihan hyvältä ilman rupeakin, mutta sen kohdalla on puolikkaan pingispallon kokoluokkaa oleva muhkura. Toivottavasti se kuuluu siihen.

» Lokeroissa kuoro, junssila, kesä, kissa