Enemmän Salmista

Aikaisin huomisaamuna on edessä lähtö Maarianhaminaan, kuoromme joulukiertueen ensimäiselle keikalle. Ohjelmaa on menneinä viikkoina ollut niin paljon, että tätä hässäkkää ei ole ehtinyt liiemmin murehtimaan, m utta nyt alkaa vähitellen jo jännittää.

Perjantaina tunsin laulutunnilla ensimmäistä kertaa löytäneeni jotain sellaista mitä olen alusta asti hakenut. Jo oli aikakin: tulin oppiin tammikuussa. ”Enemmän Salmista!” kuului ohjenuora. Mörinä tuntui hyvältä. Tekniikka tuskin korjaantuu enää tämän kiertueen biiseihin, mutta toivossa on hyvä elää. Ironisesti tämän illan uutisissa kerrottiin, että hyvistä tenoreista on aina pulaa (Kansallisoopperassa). No shit.

Tiinan mielestä viikonlopun reissu on huvittelua. Itselle se tuntuu tällä kertaa lähinnä työltä. Aikataulu on melko hektinen ja ainoa vapaa-aika on käytännössä huomisiltana keikan jälkeen. Edes paluumatkalla ei voi bilettää kun illalla täytyy jo olla skarppina rästiin jääneiden juttujen parissa. Loistava seura onneksi pelastaa kaiken. CM:n tyyppien joukossa kestää kyllä iloisesti paljon rankempiakin reissuja.

Nyt ehtii vielä viideksi tunniksi nukkumaan. Juhlaa!

» Lokeroissa musisointi, kuoro