Rankan päivän yö

Eilen ilmaisena latauksena julkaistu kokopitkä Star Wreck: In the Pirkinning oli hieno teos. Katseluelämystä hieman raiskasi katselualustana toimineen kakkoskoneen tuulettimien meteli, mutta elämys oli silti täydellinen: hyvää huumoria, upeita erikoistehosteita ja hieno äänimaisema. Leffasta tuskin saa ihan kaikkea irti ellei tähtireet ja Babylon vitoset ole entuudestaan tuttuja, mutta jo pelkästään upeat tietokoneanimaatiot tekevät siitä katsomisen arvoisen. Suosittelen.

Illan töistä ei näytä tulevan mitään kun on liian väsy. Saunan jälkeen nukkumaan ja muutaman tunnin päästä kaikki alkaakin taas alusta. Mitenniin oravanpyörässä?

Muuten, omppuhuhujen maailmassa supistaan, että tässä kuussa on odotettavissa päivityksiä pro-koneisiin, mikä tarkoittaa siis myös PowerBook-sarjaa. Todennäköisin skenaario on tämä: jo turhauttavan pitkään odoteltu korvauspäätös tulee vakuutusyhtiöltä heti ensi viikolla ja uusi kone menee tilaukseen. Sinä päivänä kun saan sen, Apple julkaisee uuden malliston. Lyödäänkö vetoa?

» Lokeroissa sauna, leffat, mac, tietokone