Paloja

Kävin katsomassa potentiaalista kämppää. Nyt jännittää, etten jostain syystä saisikaan sitä, vaikka kaiken pitäisi olla ihan selvää. Odottelu on painajaismaista.

Lähdin Jussin kanssa Heselle ja törmäsin Katiin. Kerroin muuttavani pois naapurista, mutta en käyttänyt sanaa ero. Jälkimmäinen tuo assosiaatioita siltojen polttamisesta ja asioiden rikkomisesta. Haluaisin nähdä tämän tilanteen enemmän suunnan muutoksena ja ehjäävänä prosessina. Ja pelkään muutosta. Tai ainakin eroa.

Näin myös Tiinan veljen kaupungilla. Hän kuuluu niihin ihmisiin, joita en haluaisi hukata. On niin paljon asioita, jotka pitäisi osata hoitaa oikein.

Puhuivat kaiken lisäksi tänään kanavalla Seinäjoesta, mistä tuli tosi haikea fiilis. Jos aikaisemmin ei tule tilaisuutta, niin viimeistään ensi kesänä. Vuoden 2007 Provinssia en aio missata.

Olen yrittänyt jo neljän päivän ajan tehdä musiikkia. Tänään huomasin kadottaneeni nimettömän masterit vahingossa. Vituttaa, vaikka kummatkin raidat olivat ihan paskoja.

Ja niin. Oudointa uuden kämpän tsekkaamisessa oli ajatus ”jos kissat tulevat tänne, ne tykkäävät varmasti olla tuolla”.

Muiden mietteitä

<Ropelli> Uusi aikakausi ja uudet kujeet. Uusi kämppä. Hyvät muistot. Eteenpäin pieni hymy suunpielessä. Turussa nähdään syksyllä :) nim. myös uutta kohti purjehtiva

<Uninen> Kiitos, Anna :) Nähdään! Ihan Oikeasti tällä kertaa. Ja tervetuloa :)

<gettiz> Mystistä. Miten minulla on jo jonkin aikaa ollut sellainen olo, että olette eronneet? Toivottavasti eräs siskoasi koskeva aavistus EI käy toteen...

» Lokeroissa ero, musisointi, kaverit, kati