Uusi nainen

Ehdin jo hiljaa mielessäni ihmetellä miten kitkatta eromme on sujunut. Ainakin tähän asti. Olimme ehtineet lauantaina asettautua taloksi Tommin mökille kun Tiina soitti. ”-Tämä ei tietenkään mulle kuulu, mutta yksi kaveri sanoi, että sulla on joku uusi nainen?”

Ensinnäkin, joo, kuuluu ja ei kuulu. Sikäli kyllä, että niin kauan kun olemme näin hyvissä väleissä ja ystäviä kuten tähänkin asti, elämänmuutoksista ja muistakin asioista keskusteleminen on mielestäni ihan normaalia ja toivottavaakin. Mutta mitä toisen yksityiselämään tulee, siihen ei mielestäni ole kenelläkään mitään erikoisasemaa. Aikuisella ihmisellä ei ole velvollisuutta raportoida tekemisistään vanhemmilleen tai aviopuolisolleen, saatika eksälleen. Olin sikäli vähän yllättynyt Tiinan reaktiosta, että hänen jos kenen luulisi tietävän, että tapanani on kertoa asioista (hyvistä ja huonoista) kun jotain kerrottavaa on.

Mistä päästäänkin siihen, että valitettavasti vielä ei kyllä ole ketään uutta (tai vanhaa) naista. Eikä sellaista näillä näkymin vähään aikaan tulekaan. (Tästäkin olemme kyllä jutelleet aiemmin.)

Tässä jutussa ärsytti kai eniten se, että miksi helvetissä joku haluaa juoruta kaverilleen jotain tällaista? Helppo keino satuttaa, tietysti. Onnittelut, onnistuit. Tiina ei ansaitse tuollaisia ”kavereita”.

Muiden mietteitä

<Speque> Juoruaja ei tosiaan kerää pisteitä kotiin. En tiedä miten kestäisin, jos saisin samanlaisen uutisen kuulla.

<Deli-> onneks tommosilla juoruilla saa aikaan itselleenkin toivottavasti vain jotain negaa...

» Lokeroissa ero