Tuuliajolla

Koulussa on kivaa. Työt järjestäytyvät päättäväisen varmasti uusille urille. Kuorossa on upeita uusia ihmisiä. Ja elämäni on tuuliajolla.

Viikonloppu oli kokonaisuudessaan perin onnistunut. Koulutöiden tekemisen sijaan vietin vielä lauantaipäivänkin kuorokavereiden seurassa Paraisilla. Viilentelimme päiväsaunan löylyjä makoillen laiturilla maagisen lämpimässä syysauringossa pörriäisiä hätistellen. Melkoisen täydellistä.

Kutsuin myöhemmin samana iltana Tiinan illaksi kylään. Olin aluksi hieman epävarma koko ajatuksesta, mutta se oli kai ihan terveellistä. On lohdullista, että on vieläkin joku, jonka tuntee niin hyvin. Ja joka tuntee sinut. Hyvästitkin sattuvat paljon vähemmän kun tietää, että ne eivät ole viimeiset.

Uusi elämä alkaa jollain tavalla hakea paikkaansa koulun ja uusien ystävien myötä. iTunes muistuttaa kuitenkin jatkuvasti siitä miten kaikki oli ennen. Se on oikeastaan aika hyvää terapiaa, sillä tietyistä biiseistä on vain päästävä yli. Vauhti voisi olla vähän hitaampi, mutta menee se tässäkin. Toivon nyt lähinnä sitä, että saisi elää hetken aikaa ilman suurempia seikkailuja. Jostain syystä tuntuu aina käyvän niin, että heti kun luulee pääsevänsä vähän aloilleen, tulee jokin megamullistus ja vie huomion taas totaalisesti johonkin uuteen.

Oikea elämä on joka tapauksessa aika kivaa :)

» Lokeroissa tiina, kuoro, kaverit