Viihteellä, melkein

Anssi heitti eilen kuoroharkoissa, että ”sitä ollaan kuulemma oltu bilettämässä viikonloppuna”. Vähän yllättyneenä vastasin, että ”eei. itseasiassa tein töitä koko viikonlopun”. En edes muistanut, että kävimme tosiaan Pian synttäreillä – piiitkästä aikaa yhdessä viihteellä. Muutaman tunnin ajan töiden lomassa. Mutta kuitenkin.

Öisin näen unta vinksallaan olevista käyttöliittymistä, virheilmoituksista ja CSS-koodista. Päivisin haaveilen siitä, että tulisi päiviä jolloin olisi aikaa tutustua perusteellisesti kotistudion uusiin laitteisiin ja ohjelmiin. Kaipaisin myös jonkinlaista aina mukana kulkevaa laitetta johon saisi helposti taltioitua päässä surisevat melodiat, jotka lähes aina unohtuvat ennenkuin ehdin kotiin asti. Puhelimessa on kyllä nauhoitustoiminto, mutta en koskaan muista sitä. Ja vaikka muistaisin, sitä on melko hankala käyttää.

Seuraavien viikkojen haasteena on vapaa-ajan raivaamisen lisäksi töiden lomittaminen koulun kanssa.

Ainiin, lähdemme maaliskuun alussa kuoron kanssa puoleksitoista viikoksi Kaliforniaan. Lentoliput on varattu ja sitä rataa. Rahaa ei luonnollisestikaan ole, mutta eipä se tähänkään mennessä ole menoa haitannut.

» Lokeroissa musisointi, kuoro, työ, viihteellä