sunnuntaina 1.7.2007

Tästä se alkaa

Heinäkuu. Loman oli tarkoitus alkaa tänään. Tekemättä jäi kuitenkin vielä pari sellaista asiaa, joiden en yksinkertaisesti halua muhivan päässä yhtään pidempään kuin on pakko, joten teen ne vielä pois alta alkuviikolla.

Haluan ottaa liian hetktisen alkukesän jälkeen lomaa myös webistä, tietokoneesta ja sähköposteista. Ja haluan kirjoittaa enemmän. Rakensin tätä varten täydellisesti puhelimella hallittavan hallinnointijärjestelmän, joka mahdollistaa sekä teksti- että äänimerkintöjen (Vaihtoehtoinen Arki, here we come) luomisen ilman tietokonetta. Tulevina viikkoina tiedossa on siis lyhyehköjä tekstimerkintöjä, valokuvia ja sen sellaista.

Lomakuukauden ohjelma on melko tiivis. Heinäkuun ensimmäinen viikko vierähtää Turussa. Toisen viikon olemme Jyrkin kanssa Vilnassa EuroPython-konferenssissa. Kolmas viikko kuluu Porissa Jazzeilla ja kuun viimeisen viikon vietän Ilyan ja toistaiseksi tuntemattomien kavereiden kanssa Storås-festareilla Norjassa. Mukaan mahtuu toivottavasti myös paljon suunnittelematontakin ohjelmaa. Ja mikä tärkeintä, hyvin vähän sisätiloissa lojumista.

Tulevien viikkojen kuulumisia voi seurata ja kommentoida Unessa.netin etusivulta. Merkinnöistä on saatavilla RSS-syöte (mikä?), kuten myös kuvista ja kommenteista. Rekisteröityneet voivat seurata RSS-syötteellä myös vastauksia kirjoittamiinsa kommentteihin.

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999. 

Unessa.net Arki 2007 heinäkuu