Pärnussa taas

Pärnuun on pidempi talvisin kuin kesällä. Matka pitenee hidaskynsilaivojen vuoksi, jotka ylittävät lahtea noin neljä tuntia. Se on yksin matkatessa kuolettavan pitkä aika. Etenkin kun laiva on tupaten täynnä känniääliöitä.

Viikonloppu kului leppoisasti paikallisia herkkuja mutustellen ja musiikkia kuunnellen. Tänään käytiin Tartussa, joka on mukavan oloinen pieni yliopistokaupunki keskellä Viroa. Keskustasta löytyi pieni iloinen kohvik, joka teki niin hyvän vaikutuksen (asiakkaina olleet söpöt vaihto-opiskelijatytöt saattoivat vaikuttaa myös), että sinne on ehdottomasti mentävä uudestaan jos kaupunkiin eksyy vielä toiste. En laskisi mahdottomaksi ajatukseksi esimerkiksi opiskelua ko. kaupungissa. Itse asiassa, tiedustelin koulusta löytyviä vaihtopaikkoja jo viime keväänä.

Huomenna on työpäivä. Setvitään joitain kwebitöitä, haetaan pankissa jo pitkään lojunut tuliterä ID Kaart (Viron henkilökortti - vastaa suomalaista Kela-korttia), ja tunnustellaan mahdollisuuksia parin kuorokeikan järjestämiseen keväälle.

Muiden mietteitä

<Tartossa parhaillaan> Joo suosittelen opiskelua täällä (siis Tartossa) lämpimästi, missä kahvilassa muuten käväisit?

<Uninen> Kiva kuulla :) Kahvilan nimi oli Werner. ks. http://www.flickr.com/photos/uninen/387181738/

» Lokeroissa viikonloppu, työ, pärnu