Parempaan mediaan

Nyt kun Unessa.net on viimein siirtynyt kokonaan omalle palvelimelleen, haluan käyttää sitä mahdollisimman tehokkaasti hyväksi. Tämän vuoksi Unessa.net alkaa 1.4. lähtien julkaista sisältöä kokonaan uudenlaisessa muodossa.

Webin ongelmana on se, että sisällön julkaiseminen on niin hankalaa. Jos esimerkiksi haluan julkaista liikkuvaa kuvaa, tai tietyn kaltaista typografiaa, joudun tekemään kaikenmaailman kevätjuhlaliikkeitä sen mahdollistamiseksi – eivätkä kaikki kävijät sittenkään saa tarjoamaani sisältöä. Korjaus tähän ongelmaan on lopulta hyvin yksinkertainen: julkaisen sisällön uudenlaisen välittäjäohjelman kautta, jolloin esitysasu voi olla mikä tahansa, ja kaikki käyttäjät saavat yhdenmukaista palvelua.

Tämä uusi XML-pohjainen ja MPEG4-standardiin perustuva FUN-teknologia (Fucking Unbelievable New tech) vaatii käyttäjältä pienen apuohjelman, joka asentuu automaattisesti (käyttää Windows-viruksista tuttua asennustapaa) käyttäjän koneelle ja tulee esiin kun käyttäjä siirtyy tälle sivustolle.

Tämä kirjoitus on viimeinen, joka julkaistaan Unessa.netissä perinteisellä metodilla. Uudessa järjestelmässä on jo nyt paljon aikaisemmin julkaistua sisältöä (mm. pitkään työn alla ollut ex-tyttöystävien vertailu) jonka voi lukea heti kun siihen tarvittava apuohjelma on asennettu.

Tervetuloa teknologian kärkirintamaan!

» Asenna Unessa.net lukulaite (Asentuu automaattisesti Windows- Mac- ja Linux-koneisiin sekä Onkian älypuhelimiin linkkiä klikkaamalla)
» Lue Unessa.netin uutta sisältöä

» Lokeroissa unessa.net