sunnuntaina 14.10.2007

Keskenpaluu

Miitissä oli hauskaa – taas. Valitettavasti suunnitelmani tavata wanhoja kavereita lössähti siihen että kolme neljästä tavoittamastani oli syystä tai toisesta poissa kaupungista juuri tänä viikonloppuna. En sitten viitsinyt vongata kenenkään nurkista yösijaa vaan lähdin kesken bileiden viimeisellä junalla takaisin Turkuun kissojen luo. Ihan perseestä, että viimeinen juna lähtee heti yhdeksän jälkeen.

Miitti itsessään oli erittäin onnistunut. Keskustelimme (valitettavan) pienellä porukalla podcastauksen tilasta ja tulevaisuudesta Suomessa, vertailimme kokemuksia ja ideoimme tapoja podcastin tunnettuuden kasvattamiseksi. Julkaisimme myös hilpeän demolähetyksen Vaihtoehtoisen Arjen uudella julkaisujärjestelmällä. Kotiinsa äidin velvollisuuksia hoitamaan jäänyt Tuija osallistui keskusteluun Skypen välityksellä.

Palaan näihin aiheisiin vielä uudestaan omista näkökulmistani myöhemmin, nyt kissoille iltapalaa ja sen jälkeen omaan sänkyyn sulattelemaan päivän saldoa.

Kiitos miittaajat, erityisesti Naurispajan tytöt! Toivottavasti näemme pian uudestaan.

lokeroissa tampere, miitti, podcasting

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999. 

Unessa.net Arki 2007 lokakuu