Hyvistä bileistä

Bileillä voi kahdella tapaa: joko niin, että katuu aamulla sitä mitä ei muista tehneensä, tai niin, että fiilistelee aamulla sitä miten kivaa illalla oli. Jälkimmäinen on paljon kivempaa.

Maiju lähetti oheisen kuvan, joka on otettu muutama viikko sitten CM-karaokeillassa. Sielläkin oli hauskaa, eikä yhtään liian hauskaa. Mistä päästään eiliseen keikkaan ja sen jatkoihin.

Keikka itsessään oli ihan ok. Ohjelmistomme oli tylsän lyhyt, siinä ei ollut hirveästi fiilistelemistä. Mutta Lauran näkeminen pitkästä aikaa oli huisia ja keikan jälkeisillä jatkoilla oli sikahauskaa. Eikä edes tullut sikailtua (ainakaan ihan hirveän paljon).

Jatko-ohjelmaan kuului pari siideriä, liikaa aikaa tanssilattialla, jälleennäkemisiä vanhojen tuttujen kanssa, sekä henkevää ja vähemmän henkevää lörpöttelyä TYYläisten kanssa. Pyysin loppuillasta TYYn tyttöjä tuomaan meillekin samoja sieniä seuraaviin bileisiin, sillä heillä näytti olevan aivan erikoisen hauskaa keskenään.

Huomio: kun korvaa vedellä sen viimeisen juoman, jota koskaan ei pidä juoda, sekä loppuilta että seuraava päivä sujuvat paljon paremmin. Kulutin vahingossa ihan koko päivän askareisiin johon olin budjetoinut pelkän aamun, mutta ei se mitään. Nythän on viikonloppu.

Kiitos kaikille. Oli huippukivaa!

» Lokeroissa kuoro, biletys, huomioita, laurentia