Jälkifiilistely

Hieno viikonloppu jäi taas kerran turhan lyhyeksi. Perjantaina oltiin kuuntelemassa TOMF-keikkaa Akatemiantalolla, lauantaina puin frakin päälle yhtä yhteisbiisiä varten ja sunnuntai kului edellisen yön sitsailusta palautuessa.

Lauantai-ilta oli maaginen.

Sitsaajat oli ripoteltu mukavina muutaman hengen ryhminä sekaisin niin, että jokaisessa pöydässä oli sekä tuttuja, että tuntemattomia. CM-edustus oli tälläkin kertaa määrällisesti vaatimaton, mutta hengeltään suurensuuri. Ruoka oli hyvää ja sitä oli yhtä poikkeusta lukuunottamatta riittävästi. Juomaakin oli ihan riittävästi eikä yhtään liikaa. Tai ehkä muutama.

Odotin, että sitseiltä olisi lähdetty kaupungille jatkoilemaan, mutta monen muunkin yllätykseksi paikalle oli kasattu pieni tanssinurkkaus, joka roihahti eloon jossain vaiheessa iltaa. Joskus kahden-kolmen aikaan päätin kuitenkin haluta Dynamoon, koska edellisestä visiitistä on jo niin kauan aikaa, etten edes muista koska se oli. Muutaman askeleen päässä paikan ovesta törmäsin Minnaan. Taas. Tällä kertaa oli pakko moikata ja vaihtaa kuulumisia vieressä seisseen siskon kyllästymiseen asti. ”–Kosmikkiin kahville joskus.”

Ja kuinkas ollakaan, Dynamo menee nykyisin kiinni jo kolmelta – en päässyt sinne vieläkään. Äskeisestä kohtaamisesta hurmaantuneena käännyin asiaa sen enempää ihmettelemättä takaisin tulosuuntaan. Sillalla törmäsin Anssiin, joka oli tulossa hääbileistä. ”– Ilta on vielä nuori, lähde mukaan sitsien jatkoille!” Ja niin lähdettiin.

Muutamaa tuntia, olutta (ne liiat), raiskattua Sibeliusta (sori) ja Johannan kanssa tanssitua hidasta myöhemmin oli täysi olo. Hyvästelin tytöt Gadolinian kulmalla taksiin ja talsin kotiin kosteassa sunnuntaisumussa. Harvat bileillat loppuvat näin hyvään fiilikseen. Kiitos kaikille – olitte parhaita :)

Vähän harmittaa, että kiireinen alkuviikko vesitti aika tehokkaasti viikonlopun fiilistelemisen.

» Lokeroissa sitsit, kuoro, dynamo, tomf, minna