Tämä on kesä ja nyt

Kuoron kevätkauden päättäjäiset Naantalin kylpylässä sujuivat rennoissa tunnelmissa. Keikka porealtaalla ja iltapala kylpylän ravintolassa hyvässä seurassa. Rokrok.

Satutin hyvin paranemisen alkuun päässeen suun keskiviikon yllätyskeikalla. Parin ensimmäisen treenibiisin jälkeen suussa maistui veri ja poskea alkoi sattua. Tänään moisesta ei ollut tietoakaan, vaikka ensin hilluttiin altailla ties kuinka kauan, ja sen jälkeen vedettiin yllättävän monen biisin setti melko .. energisesti. Hyvä niin – eipä tarvitse murehtia liikaa.

Paluumatkalla kylpylästä juteltiin Katin kanssa murehtimisesta ja sen sellaisesta. Kuorolaisista Kati lienee se, jonka kanssa tulee keskusteltua eniten tavallista kuoroläppää vakavammistakin asioista. Hieman harmitti, että ilta loppui lyhyeen. Olisi ollut mukava istua iltaa vähän pidempäänkin.

Ja niin, sain kaupungilla ystävälliseltä poliisisedältä kirjallisen huomautuksen valoitta polkupyöräilemisestä. Täytynee käyttää säästybeet rahat uuden lampun hankkimiseen rikki menneen tilalle.

Nyt kun on kerran jo kesäkin.

Muiden mietteitä

<gettiz> Luin monta kertaa, että olet ollut KESÄkauden päättäjäisissä. Mur.

» Lokeroissa biletys, kuoro, kesä, kati