maanantaina 10.3.2008

Poluista

Siivoaminen on samanlaista kuin laihduttaminen siinä mielessä, että lyhytaikaiset tulokset harvoin säilyvät pitkään. Olen aivan lian pessimistinen uskoakseni elintapojeni ihmeparanemiseen, joten keskityn elämäntapahuuhaan sijaan nauttimaan nykyhetkestä. Muutaman viikon pääsä voin taas kodikkaasti alkaa suunnittelemaan polkuja roinan läpi työpöydältä jääkaapille.

Toistuvista yrityksistä huolimatta en ole edelleenkään onnistunut saamaan ensimmäistäkään säettä, tai edes riimiä, ulos jo aikoja sitten umpisolmuun jumiutuneesta päästäni. Availen Logicia vähän väliä siinä toivossa, että olisin edellisen kerran jälkeen jotenkin mystisesti oppinut soittamaan jazz-urkuja, mutta tähän mennessä jokainen Hammond-raita on kuulostanut lähinnä siltä kuin joku olisi nauhoittanut huolestuttavalla tavalla rikki olevaa MIDI-näppäimistöä väärin. Vakaa uskoni teoreemaan apinasta ja Shakespearin teoksista, sekä siihen, että kirjoittaminen on hyväksi, riittää kuitenkin.

lokeroissa kirjoittaminen, siivous

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999. 

Unessa.net Arki 2008 maaliskuu