perjantaina 25.1.2008

Saunailta

Olin Jussin ja Kaisan luona saunomassa. Tällaiset illat ovat jääneet aivan liian harvoiksi viimeaikoina. Aikuiselämän kiireet ovat liian helppo tekosyy liimautua kotiin iltoina jolloin voisi tehdä niin paljon muutakin. Mutta hienoa kun on edes näitä harvojakin iltoja.

Matka kaupungin toiselle laidalle loskaisten katujen halki taittui iloisesti molskahdellen. Gore-kengät ovat olleet ehdottomasti paras ostos miesmuistiin. Hilpeät Youtube-videot ja työasioista höpöttely venytti illan pitkälle yöhön. Sade ei jaksanut enää kotimatkalle, mikä sai pimeän kaupungin vaikuttamaan normaaliakin elottomammalta. Kotona iltapalaansa odotti kieli pitkällä kaksi otusta, jotka jotenkin onnistuvat näyttämään samaan aikaan nälkiintyneiltä ja lihavilta. Tuli mieleen, että jos viettäisin iltaisin enemmän aikaani poissa kotoa, elukat varmasti tottuisivat siihenkin. Ehkä tein ihan vääränlaisia uudenvuodenlupauksia tänä vuonna.

lokeroissa kissat, sauna, kaverit

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999. 

Unessa.net Arki 2008 tammikuu