keskiviikkona 26.1.2011

Parasta televisiossa 2010, osa 2

Sain pari kommenttia sähköpostitse (hei! nyt voi kommentoida myös lomakkeella!), että suositukseni olivat ”ihan perseestä”. Okei, edellisestä jäi (tarkoituksella) puuttumaan jotain helmiä.

Vuoden 2010 helmiä

Dexter on ehkä paras koskaan seuranneeni rikossarja. Piste. Mitä muuta voi sanoa käsikirjoituksesta, joka saa katsojan kannustamaan ja toivomaan seuraavaa murhaa? Dexter tuntuu muutenkin pitävän tiukasti otteessaan.

Southland käynnistyi jenkeissä syyskuussa 2009. Sarja seuraa Los Angelesissa työskentelevien poliisien elämää. Henkilöiden ja näiden välisten roolien kehitystä on ollut mukava seurata. Sarja on ehkä hivenen enemmän saippuaoopperaa kuin polisisarjaa, mutta viihdyttävää kuitenkin.

Detroit 1-8-7 on Law&Order-henkinen poliisisarja, jonka yhtä pääosaa näyttelee Sopranosista tunnettu Michael Imperioli. Kiukkuinen yksikön johtaja, ”uskoudutaan toisillemme automatkoilla”-kohtaukset ja kesken jääneet hampurilaisvälipalat – kaikki on kasassa. Jos väkinäistä parisuhdedraamaa ei oteta huomioon, tämä haastaa jopa Law & Orderin.

Ja, kyllä, olen kuluttanut TV-sarjoja noin tonnin liikaa viime vuonna.

lokeroissa detroit187, dexter, southland, tv

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999.



 

Unessa.net Arki 2011 tammikuu