sunnuntaina 10.6.2012

Lyhyt lauantai

Matkasimme eilen Jennin kotikotiin Tammelaan juhlistamaan siskonsa Johannan kihloja. Pienessä Micrassa oli tiivis tunnelma kun siihen änki viisi nuorta (toivoisin) aikuista tavaroineen.

Jennin syntymäkoti muistuttaa monella tapaa Harjavallasta. Luonto, eläimet ja aina yhtä lämmin ja välitön tunnelma. Koko perhe, Johannan tuleva aviomies mukaanluettuna, ovat myös samaan tapaan aitoja ja lämpimiä kuin äidinkin sukulaiset Harjavallassa.

Ehdin vaivoin sanoa käsipäivää tulevan sulhasen perheelle kun kyyti Reposaareen saapui. Pelastautuminen mahdollisesti ahdistavasta sukuloinnista oli sovittu etukäteen kun en halunnut jättää aiemmin suunniteltua mökkireissua väliin, mutta ajoitus ei ollut ihan paras mahdollinen. No, uskaltauduin edes käymään.

Porissa, tottakai, satoi vettä. Ulkona oli koko päivän niin märkää, että suurin osa ajasta kuluikin saunassa ja sisällä. Mutta vaikka täällä olisi kuinka huono keli tahansa, täällä on parempi olla kuin missään muualla.

lokeroissa reposaari, juhla, tammela

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999.



 

Unessa.net Arki 2012 kesäkuu