tiistaina 29.8.2017

Sopivalla tavalla hektinen viikko päättyi upeaan viikonloppuun, jälleen kerran Etelä-Pohjanmaan lakeuksia kierrellen.

Lähdin keikkareissulle jo perjantaina ja soitin Striimibileet Tonin studiolta Seinäjoelta. Tässä järjestelyssä oli loppuviimein tosi monta hyvää puolta, joista vähäisimpänä ei se, että sain muutaman tunnin verran tatsia soittimeen edellisenä iltana ennen keikkaa. Yö Sorsanpesällä ja lyhyt päivä Janican ja Lucan seurassa Tonilla preppasi keikkapäivän loistavasti.

Kivitippu on nimetty Lappajärven synnyttäneen meteoriitin mukaan. Aiemmin humppahenkisenä paikkana tunnettu hotelli on hiljattain avattu uudestaan ja remontoitu katosta lattiaan ja lauantain perusteella paikan ovat löytäneet humppaväen sijaan nyt myös nuoremmat bilettäjät. Nopean kasauksen jälkeen syötiin tekniikan poikien kanssa talon keittiön tarjoamat hampparit, minkä jälkeen ehdittiin testata vielä allasosasto ja poreallaskin ennen keikkaa. Olin todella yllättynyt kun jo muutaman biisin jälkeen lattialle löytyi jengiä tanssimaan. Siinä vaiheessa kun Toni tuli ottamaan ohjakset, bileet olivat jo hyvässä vauhdissa. Ilta myös jatkui hyvällä fiiliksellä ihan tappiin asti, viimeiset puoli tuntia oli melkoista tykitystä. Todella hieno kokemus ja positiivinen yllätys.

Olin tällä välin viestitellyt koko viikon erään (todella) nuoren tinder-ihmisen kanssa ja sopinut treffeistä seuraavalle viikolle. Sunnuntaina kummallakin alkoi kuitenkin jo olla vähän tylsää, joten junamatka Seinäjoelta Turkuun tuntui yhdeltä pisimmistä ikinä koska päätimme hetkeä ennen junan lähtöä aikaistaa treffit muutaman päivän sijaan muutaman tunnin päähän. Se oli täydellinen veto. Huippuhieno lopetus huippuhienolle viikonlopulle.

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999. 

Unessa.net Arki 2017 elokuu