torstaina 16.2.2017

Pieni välikuolema

Työt Tidyllä loppui vuodenvaihteeseen, minkä jälkeen arki on muuttunut vähän vähemmän rutiiniksi. Myös DJ-harrastus koki suuren muutoksen kun lähes neljä vuotta pyörinyt ohjelma syntyi uudelleen tammikuussa.

Tämän viikon ylimääräiset tunnit ovat menneet DJ-projektisivuston sijaan tähän hiekkalaatikkoon, jonka uudelleen kokoaminen tuntuu olevan Sisyfos-tyylinen kamppailu. Mutta aloitin nyt sen, minkä osaan kaikkein parhaiten: Web-pohjaisen työkalun rakentamisen :D Projekti on alkanut melko hyvin - tästä saattaa vielä tulla jotain.

Kollin silmä äityi taas niin huonoon jamaan, että päätin asentaa lampunvarjostimen. Edellisestä kerrasta on pitkä aika, mutta syyhyvaiva on edelleen krooninen. Mikään taho taikka konsti ei tähän mennessä ole auttanut, mutta päätin nyt kokeilla uutta allergiaystävällistä ruokavaliota. Jospa kauluri, silmätipat ja uusi ruoka auttaisi viikon-parin päästä. Muuten katin arki sujuu lisäosallaan jo hyvin, mutta kakkaaminen voi käydä sottaiseksi jos ei ehdi avuksi ottamaan kauluria hetkellisesti pois. Paska juttu.

Muita uutisia tänään: auto meni läpi katsastuksesta läpi, mutta sai huomautuksen rikkinäisestä etupyörän laakerista. Tämän viikonlopun minionibileet Suomussalmella jäävät tämän vuoksi tällä kertaa väliin :(

Tämänhetkinen Tinder-kontakti ei jostain syystä tunnu lämpenevän mihinkään muuhun kuin siellä jutteluun. En oikein ymmärrä tuon pointtia parin viikon höpötyksen jälkeen; miksi ei voi siirtyä johonkin parempaan viestimeen tai, gasp, treffeille? Muuten täytyy kyllä sanoa, että tämä on käsittämättömän loistava media laiskalle ihmiselle superpassiiviseen ihmistroolaukseen.

Jatkoa jännityksellä odottaen…

lokeroissa kissat, tinder, meta, työ

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999. 

Unessa.net Arki 2017 helmikuu